Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.489
- 58.735
- 3.383
Sen 300 500 bin euro için pedroyu kaçırıp bu oyuncuya 3,5 milyon veriyorsan aç izle takımın nasıl bir oyuncu alıyormuş bak
?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen 300 500 bin euro için pedroyu kaçırıp bu oyuncuya 3,5 milyon veriyorsan aç izle takımın nasıl bir oyuncu alıyormuş bak
Bence stopere gerek yok. Emin ve Metehan rotasyon için gayet yeterli. Rotasyona alınan bir oyuncu en fazla Emin kadar performans verir zaten.çok net şekilde stoper bölgesine bir oyuncu daha alsak iyi olacak. nelsson-bardakçı-luyindama-transfer şeklinde bir rotasyon, lig için yeterli olacaktır.
Forumun özeti maalesef
inşallahfb bi brezilyalı daha almış. Bu nasıl takım lan paso transfer ama ortada bişey yok. Geçen senenin en iyilerinden zajc oyuna bile giremiyor. Bu jorge jesus çok büyük kazık dikip gidecek gibi geliyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Babelle de pedro bir tutulmaz be. Bazen forum saçmalama rekorları kırıyor
Genel olarak orta saha olmadığı için çok yorum yapamıyoruz. Sefer falan gayet yerinde seçim olmuş onu gördük.Dün maçları izleyemedim. Galatasaray'da kimler iyiydi kimler kötüydü?
Cica yine casper olarak sahada gezinmiştir. Taylan bu ama daha fazlasını beklememek lazım Erzurumsporun 10 numarasıydı FT ondan 6 numara yarattı yarım sezonluk. Gönderilmeli ve yerine baran hamza süre bulmalı.Genel olarak orta saha olmadığı için çok yorum yapamıyoruz. Sefer falan gayet yerinde seçim olmuş onu gördük.
Kötülerde ise benim gözüme batan iki isim cica ve taylan. Taylan'ı hoca beğenmiş, bu da beni korkutuyor açıkcası.
yok cica sürekli top kaybı yaptı, keşke casper gibi gezinseydi, taylan tam bir casper ama ona lafım yok. Göndermezsek süre falan alır diye korkuyorum, adam bize gol yedirmeden duramıyor.Cica yine casper olarak sahada gezinmiştir. Taylan bu ama daha fazlasını beklememek lazım Erzurumsporun 10 numarasıydı FT ondan 6 numara yarattı yarım sezonluk. Gönderilmeli ve yerine baran hamza süre bulmalı.
300 500 bin euroya kaçırdığımızı kim söylüyor? 4,5 önerdiğin adamı 6,5 milyona alıp 2,5 milyon menejere verip 1hatırladığım kadarı ile ilk girişini 11 milyona mal ediyorsun oyuncunun yıllık maaşı ile birlikte. Hangi 300 500?Tamam bunda bişey yok ki arkdaşım arada ki mesele mantık meselesi herkesin istediği oyuncuyu 300 bin euro ya kaçırıp ki ben istemiyordum o ayrı mevzu
Bu adama 3,5 vermek neyin nesi mesele bu ve bunda bişey yok sen olayı anlamamışsın bence
Taylan'a dünkü maç özelinde iyi oynadı dedi. Taylan'ı beğeniyorum diye geniş zaman kipi ile konuşmadı ki aranılan oyuncular Taylan2ın bölgesinde oynayacak oyuncular. Dün ki maç özelinde bakarsak Taylan sırıtmadan düz oyun oynadı.Genel olarak orta saha olmadığı için çok yorum yapamıyoruz. Sefer falan gayet yerinde seçim olmuş onu gördük.
Kötülerde ise benim gözüme batan iki isim cica ve taylan. Taylan'ı hoca beğenmiş, bu da beni korkutuyor açıkcası.
O zaman geçmiş olsun, Evanderi satmıyoruz diyeceklerdirhmm midtjylland yonetimi saat 13 de bisey aciklayacak
evander olabilir
bakalim
300 500 bin euroya kaçırdığımızı kim söylüyor? 4,5 önerdiğin adamı 6,5 milyona alıp 2,5 milyon menejere verip 1hatırladığım kadarı ile ilk girişini 11 milyona mal ediyorsun oyuncunun yıllık maaşı ile birlikte. Hangi 300 500?