Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen 300 500 bin euro için pedroyu kaçırıp bu oyuncuya 3,5 milyon veriyorsan aç izle takımın nasıl bir oyuncu alıyormuş bak

?
1658993320549.webp

1658993345387.webp

çok net şekilde stoper bölgesine bir oyuncu daha alsak iyi olacak. nelsson-bardakçı-luyindama-transfer şeklinde bir rotasyon, lig için yeterli olacaktır.
Bence stopere gerek yok. Emin ve Metehan rotasyon için gayet yeterli. Rotasyona alınan bir oyuncu en fazla Emin kadar performans verir zaten.

Oraya para harcamaya gerek yok. Becir Ömeragic,Lucumi,Issa Diop, Marcos Senesi gibi bir çok oyuncunun sözleşmesi seneye bitiyor bu sene savunmayı pas geçip seneye olası Nelsson satışı sonrası bir ikisini almak mantıklı.

Dün maçları izleyemedim. Galatasaray'da kimler iyiydi kimler kötüydü?

fb bi brezilyalı daha almış. Bu nasıl takım lan paso transfer ama ortada bişey yok. Geçen senenin en iyilerinden zajc oyuna bile giremiyor. Bu jorge jesus çok büyük kazık dikip gidecek gibi geliyor

Dün maçları izleyemedim. Galatasaray'da kimler iyiydi kimler kötüydü?
Genel olarak orta saha olmadığı için çok yorum yapamıyoruz. Sefer falan gayet yerinde seçim olmuş onu gördük.

Kötülerde ise benim gözüme batan iki isim cica ve taylan. Taylan'ı hoca beğenmiş, bu da beni korkutuyor açıkcası.

Genel olarak orta saha olmadığı için çok yorum yapamıyoruz. Sefer falan gayet yerinde seçim olmuş onu gördük.

Kötülerde ise benim gözüme batan iki isim cica ve taylan. Taylan'ı hoca beğenmiş, bu da beni korkutuyor açıkcası.
Cica yine casper olarak sahada gezinmiştir. Taylan bu ama daha fazlasını beklememek lazım Erzurumsporun 10 numarasıydı FT ondan 6 numara yarattı yarım sezonluk. Gönderilmeli ve yerine baran hamza süre bulmalı.

Cica yine casper olarak sahada gezinmiştir. Taylan bu ama daha fazlasını beklememek lazım Erzurumsporun 10 numarasıydı FT ondan 6 numara yarattı yarım sezonluk. Gönderilmeli ve yerine baran hamza süre bulmalı.
yok cica sürekli top kaybı yaptı, keşke casper gibi gezinseydi, taylan tam bir casper ama ona lafım yok. Göndermezsek süre falan alır diye korkuyorum, adam bize gol yedirmeden duramıyor.

Tamam bunda bişey yok ki arkdaşım arada ki mesele mantık meselesi herkesin istediği oyuncuyu 300 bin euro ya kaçırıp ki ben istemiyordum o ayrı mevzu

Bu adama 3,5 vermek neyin nesi mesele bu ve bunda bişey yok sen olayı anlamamışsın bence
300 500 bin euroya kaçırdığımızı kim söylüyor? 4,5 önerdiğin adamı 6,5 milyona alıp 2,5 milyon menejere verip 1hatırladığım kadarı ile ilk girişini 11 milyona mal ediyorsun oyuncunun yıllık maaşı ile birlikte. Hangi 300 500?

Taylan'a dünkü maç özelinde iyi oynadı dedi. Taylan'ı beğeniyorum diye geniş zaman kipi ile konuşmadı ki aranılan oyuncular Taylan2ın bölgesinde oynayacak oyuncular. Dün ki maç özelinde bakarsak Taylan sırıtmadan düz oyun oynadı.

300 500 bin euroya kaçırdığımızı kim söylüyor? 4,5 önerdiğin adamı 6,5 milyona alıp 2,5 milyon menejere verip 1hatırladığım kadarı ile ilk girişini 11 milyona mal ediyorsun oyuncunun yıllık maaşı ile birlikte. Hangi 300 500?

Tabiki işin içyüzünü açıklamadıkları için medya da konuşulanlara mecburen itibar etmek zorunda kalıyoruz

Kaç tane gazeteci konuştu bunu haluk yürekli gökhan dinçte bundan bahsediyordu geçenler de

Pedroyu üç aşağı beş yukarı genel kitle kabullenmişti hatta abartanlar da vardı cuk oturur şöyle oynar böyle kaçar italyadan geliyor vs diye sen ona paraya kıymayıpta mistsjo adı böyleydi sanırım neyse işte 3,5 veriyorsan insanlar da sorgular madem para vardı pedroya niye vermedin de ezeli rakibine kaptırdın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt