Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Midtsjö Hollandada cok iyi orta saha oyuncusuydu. Tipki Dubois gibi 2 sezondur biraz düsüse gecti. Alkmaarda sistem degisti. Sistem Midtsjöye pek uygun degildi. Ona ragmen performansi iyi seviyedeydi ama o Premier Lig icin gerekli patlamayi yapamadi. Cok isimize yariyacak. Tanimadan begenmeyenler sasiracak.

Cresponun kat kat iyisi. Crespoyu millet öve öve bitiremiyodu.

1658957086221.webp

miçonun yanında evander de gelecekse baya sevinirim.

şu ikisini çekelim sonra fırsat mı kovalıyolar akşam pazarına mı çıkıyorlar kafalarına göre.

yeter ki ilk lig maçında taylan ya da cicaldau forma giymesin.

Midtsjö Hollandada cok iyi orta saha oyuncusuydu. Tipki Dubois gibi 2 sezondur biraz düsüse gecti. Alkmaarda sistem degisti. Sistem Midtsjöye pek uygun degildi. Ona ragmen performansi iyi seviyedeydi ama o Premier Lig icin gerekli patlamayi yapamadi. Cok isimize yariyacak. Tanimadan begenmeyenler sasiracak.

Katılıyorum

Herkese günaydın miço ali akman ve evander haberlerini bekliyorum pusuda yim

Her transfer dönemi hortlar bu “bize yazılıp çizilen bitmeye yakın” topçuların insanüstü şişirme analizler. Geçen sene Cicaldau-Morutan gelsin ligi kucağa alıyoruz şöyle uçarız böyle iyiler diye şişiren şişireneydi

miçonun yanında evander de gelecekse baya sevinirim.

şu ikisini çekelim sonra fırsat mı kovalıyolar akşam pazarına mı çıkıyorlar kafalarına göre.

yeter ki ilk lig maçında taylan ya da cicaldau forma giymesin.
ben de sevinirim fakat sonra 6 ve 9 için transfer sezonunun bitmesini beklemek biraz yorabilir korkusndayım.

Reis şu Bardakçı’nın ayakları iyi değil miydi niye top çıkarırken etliye sütlüye karışmıyor? Sert falan da değil ben bir şey anlamadım bu adamdan yeni transferlerde tek soru işareti bu adam benim için
ayağı iyi ya dün de güzel uzun toplar attı, sertlik açısından da marcao ile yarışır ama ben ne oynadığımızı tam kestiremedim hala reis. takımın oturması falan baya zaman alacak gibi gorunuyor o zaman daha net konusuruz topcular hakkında. ben şuan sadece bardakcı değil sergiodan da birşey anlamadım sahadaki görevi hk.

Kim mis o ovenler Crespo'yu ? Vasat ovenler doldu bunlari umarim ciddiye almiyorsundur ? Ayrica, Midtsjoye bence dogru profil degil. Gelir oynar o ayri ancak bize, bizi yukari tasiyacak oyuncu lazim. Crespo'da dogru ornek degil olsaydi dun elenmezdi takimi duz bir rakibe karsi.

ben de sevinirim fakat sonra 6 ve 9 için transfer sezonunun bitmesini beklemek biraz yorabilir korkusndayım.
6 için fırsat kollayacaklar orası kesin ama ben isimli topçu yerine normann ya da o ayarda alınması cok zor olmayan topculara gidilse daha iyi olur dusunuyorum. son dakikaya kadar bakayako gueye falan kovalayıp alabileceğin diğer topçulardan olmak da var. fiyat düşsün diye beklerken bahsettiğim diğer topçuları takımları salmayabilir transfer sezonu bitmeye yakınken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt