- 2 Nisan 2012
- 43.260
- 22.266
- 2.888
Mico ve Ali Akman gelecek sanırım.
+1 orta saha daha lazım. Umarım alabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ismail zevkdüşkünü olarak revize edilebilirisminin ibrahim çatalkullanmaz olarak değişmesini talep ediyorum.
OhoooooMidstjö incelemesi
yunus abiiiiiiii
KatılıyorumMidtsjö Hollandada cok iyi orta saha oyuncusuydu. Tipki Dubois gibi 2 sezondur biraz düsüse gecti. Alkmaarda sistem degisti. Sistem Midtsjöye pek uygun degildi. Ona ragmen performansi iyi seviyedeydi ama o Premier Lig icin gerekli patlamayi yapamadi. Cok isimize yariyacak. Tanimadan begenmeyenler sasiracak.
Cresponun kat kat iyisi. Crespoyu millet öve öve bitiremiyodu.
EvanderMico ve Ali Akman gelecek sanırım.

ben de sevinirim fakat sonra 6 ve 9 için transfer sezonunun bitmesini beklemek biraz yorabilir korkusndayım.miçonun yanında evander de gelecekse baya sevinirim.
şu ikisini çekelim sonra fırsat mı kovalıyolar akşam pazarına mı çıkıyorlar kafalarına göre.
yeter ki ilk lig maçında taylan ya da cicaldau forma giymesin.
ayağı iyi ya dün de güzel uzun toplar attı, sertlik açısından da marcao ile yarışır ama ben ne oynadığımızı tam kestiremedim hala reis. takımın oturması falan baya zaman alacak gibi gorunuyor o zaman daha net konusuruz topcular hakkında. ben şuan sadece bardakcı değil sergiodan da birşey anlamadım sahadaki görevi hk.Reis şu Bardakçı’nın ayakları iyi değil miydi niye top çıkarırken etliye sütlüye karışmıyor? Sert falan da değil ben bir şey anlamadım bu adamdan yeni transferlerde tek soru işareti bu adam benim için
Midtsjö Hollandada cok iyi orta saha oyuncusuydu. Tipki Dubois gibi 2 sezondur biraz düsüse gecti. Alkmaarda sistem degisti. Sistem Midtsjöye pek uygun degildi. Ona ragmen performansi iyi seviyedeydi ama o Premier Lig icin gerekli patlamayi yapamadi. Cok isimize yariyacak. Tanimadan begenmeyenler sasiracak.
Cresponun kat kat iyisi. Crespoyu millet öve öve bitiremiyodu.
midtzçö'ye ne dion?
6 için fırsat kollayacaklar orası kesin ama ben isimli topçu yerine normann ya da o ayarda alınması cok zor olmayan topculara gidilse daha iyi olur dusunuyorum. son dakikaya kadar bakayako gueye falan kovalayıp alabileceğin diğer topçulardan olmak da var. fiyat düşsün diye beklerken bahsettiğim diğer topçuları takımları salmayabilir transfer sezonu bitmeye yakınkenben de sevinirim fakat sonra 6 ve 9 için transfer sezonunun bitmesini beklemek biraz yorabilir korkusndayım.