Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeker fiyatları artacak diyorlar Ömer ve taylani 2 çuval seker ,cicayi biraz paraya Fasli çöpü de 1 paket mandala bırakırım ,uzun vadede herturlu kardasin

Koca hafta boş geçti inanılmaz yav.. bu hafta dedim kesin 2 adam gelir olmadı.

Yapabilir knk o yönden güvenim yok.Porto'ya transferinde hatırladığım kadarıyla 14 milyon euroya mı ne transfer olacaktı Otavio satılamadı geri döndü ilk zamanlar kötü oynadı.Burda haberlere göre gelecekse de iyi performans almaya bakalım satışından da para kazanırız böyle olursa her türlü..
Takımın orta sahasına bir Brezilyalı lazım, piyasaları da yüksek oluyor kolay kolay elde de patlamıyor. Sakatlık sorunu yoksa denenir o zaman kanka şahsen Akbaba falan izlemek istemiyorum

Takımın orta sahasına bir Brezilyalı lazım, piyasaları da yüksek oluyor kolay kolay elde de patlamıyor. Sakatlık sorunu yoksa denenir o zaman kanka şahsen Akbaba falan izlemek istemiyorum
Portekiz Ligi uygun knk Scout'u düzgün çalışan bi takım rahatlıkla ordan oyuncuyu alabilir..

Bu hazirlik macinda tribünlerde ben de yer almistim. Neuville güzel gol atmisti bize.

Aradan 16 sene gecmis yav, zaman ne cabuk akiyor arkadas...

aynen kardeşim ölmeye geldi fener için :D

iyi bir 6 numaranın önemi nedir başlıklı eğitici video

Ulan 1-2 güne netleşir diye diye koca ay geçti şu muhabirleri ciddiye alanın aklına şaşarım hiç birinin gazetecilik yaptığı yok ne üfürürlerse maden bulmuş gibi anlatıyorlar sonrası kıvırmakla geçiyor.

Evander i ciddi ciddi bekliyorum, Kerem ve Yunus ile birlikte potansiyelli 3 tane oyunu değiştirebilecek oyuncumuz olur işin hücum tarafında. Bunların önünde Seferovic ile birlikte bayağı merak ediyorum açıkçası ne olacağını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt