Cevat Kelle
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2015
- 3.243
- 2.620
- 1.023
midjo gs'ye dogrur yürüyor
Fakir Riise’si.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
midjo gs'ye dogrur yürüyor
faslı çöp kalmadı rengoŞeker fiyatları artacak diyorlar Ömer ve taylani 2 çuval seker ,cicayi biraz paraya Fasli çöpü de 1 paket mandala bırakırım ,uzun vadede herturlu kardasin
Takımın orta sahasına bir Brezilyalı lazım, piyasaları da yüksek oluyor kolay kolay elde de patlamıyor. Sakatlık sorunu yoksa denenir o zaman kanka şahsen Akbaba falan izlemek istemiyorumYapabilir knk o yönden güvenim yok.Porto'ya transferinde hatırladığım kadarıyla 14 milyon euroya mı ne transfer olacaktı Otavio satılamadı geri döndü ilk zamanlar kötü oynadı.Burda haberlere göre gelecekse de iyi performans almaya bakalım satışından da para kazanırız böyle olursa her türlü..
O da takıma ayak uydurur. Bu kadar çöpün arasında çok fazla bir şey yapabileceğini sanmıyorum.fb okadar topçu aldı. Aralarında tek pedro iyi derim.
Portekiz Ligi uygun knk Scout'u düzgün çalışan bi takım rahatlıkla ordan oyuncuyu alabilir..Takımın orta sahasına bir Brezilyalı lazım, piyasaları da yüksek oluyor kolay kolay elde de patlamıyor. Sakatlık sorunu yoksa denenir o zaman kanka şahsen Akbaba falan izlemek istemiyorum
Son senelerde aldıkları bütün iyi adamları bizim listeden çektiler zaten. İrfan , Valencia , Szalai şimdi bufb okadar topçu aldı. Aralarında tek pedro iyi derim.
Aaron Ramsey’e ne dersiniz?
eron remsi denebilirAaron Ramsey’e ne dersiniz?
Ferdi daha büyük hatalı. 2 golde de hatası var hatta
aynen kardeşim ölmeye geldi fener için
iyi bir 6 numaranın önemi nedir başlıklı eğitici video
O gözlüklü fatih hocanın beslemesi nereliydi Fas degilmi Norveç dediklerinde kaale almıyorum cunkufaslı çöp kalmadı rengo
lanetini ülke kaldıramazAaron Ramsey’e ne dersiniz?