Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 13.959
- 10.741
- 1.688
Yalnız buraya bakıp dediyse sanırım Belhanda'ya ilk benzeten benim.Hele y. Bak. Ilk küfür eden bu olur
Bu eşek ben oluyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız buraya bakıp dediyse sanırım Belhanda'ya ilk benzeten benim.Hele y. Bak. Ilk küfür eden bu olur
Abi niye öyle diyosunuz Berkan gelmeden önce taraftar deli gibi övüyorduMico geldiyse bize de sonuna kadar desteklemek düşer. Dünya üzerinde hiçbir canlı Taylan ve Berkan kadar kötü olamaz.
Allah benzetmesinEvander, Belhanda'ya benzese şampiyon yapar zaten keşke benzese
Sus lütfenAllah benzetmesin
Belhandayı sevmezmiydinAllah benzetmesin
Bi de saz mi caz mi eşliğinde izleyelim oyuncuyumiço saz mı caz mı yok mu?
Taraftarın övdüğü beğendiği bir ismin patlamama gibi bir durumu olamaz kankaAbi niye öyle diyosunuz Berkan gelmeden önce taraftar deli gibi övüyorduLigin en iyi ortasahasını transfer etmiştik 4m€'ya.
Ne sevecem lan o arizona kertenkelesini. Saçlarımı yoldurdu bana maclardaBelhandayı sevmezmiydin
Nedense beğendim kadroyuMuslera-Dubois-Denayer-Abdulkerim-Pva-Bakayoko-Oliveira-Ali Akman-Kerem-Yunus-Seferovic
Puhahahaha, forvet istemiyor.
Evanderi tanımıyorum ama Belhanda güzel bir kaziktimontepielerde gsde ukraynada şampiyonluklar yaşamış schalke nice gibi takımlarda oynamış belhandayla evander mi karşılaştırılıyor sahiden
Evet ben de topçunun aldığı süreyle kalitesine doğrudan pay biçilip yeterli/yetersiz olduğu anlaşılmaz diyorum işte. Bahsettiğin fark nedir?Geçen sezon Taylan'lı Galatasaray 13'ncü sırada bitirdi fark burada başlıyor
kafası gıtmısJorge Jesus: Kulübümüzün biraz daha parası olsaydı Darwin Nunezi transfer etmek istiyordum.
Birazcık daha mı ahahahaha
Liverpola giden Nunez miJorge Jesus: Kulübümüzün biraz daha parası olsaydı Darwin Nunezi transfer etmek istiyordum.
Birazcık daha mı ahahahaha
Admirim senin kulağın deliktir, tatmin olur muyuz?Ali Akman
6-8 no
10 no
Kanat/forvet
Stoper/orta saha![]()