Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.665
- 55.829
- 4.478
Ibb de net oynadTaylan bir yere kiralanmali net 6 no alınmalı. Bukadar aptal olamazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ibb de net oynadTaylan bir yere kiralanmali net 6 no alınmalı. Bukadar aptal olamazlar.
Copy paste yaptım.
Bir zamanlar resmini Cica yapmis bir adamin Belhanda'yi gömmesini gülünç karşılıyorumBelhanda daha 30unda adanademirde 11 e giremiyor. BURDA Belhanda övülüyor. Montella hocam bile anlamis topçu olmadigini
Admin kolpası böyle oluyormuş demekVersinler bana 5 m euro bütçe, 2 hafta da süre.
Bulmazsam bir daha maç izlemem.
Ben şartsız şuurtsuz savunmuyorum. Ben Muslerayida övdüm şimdi elestiriyorum. Objektif bir futbolseverim. Sende dene artık.Bir zamanlar resmini Cica yapmis bir adamin Belhanda'yi gömmesini gülünç karşılıyorum
nerde yazmışlar reis göremedim. instada mı yazmışlarGalatasaray tarafı bugün Veiga'nın oyuncu tarafını arayarak bilgi aldı, ilerleyen günlerde resmi görüşmelerin başlama ihtimali var + Veiga ile prensipte anlaşıldı. Bir yöneticimiz randevu almış.
(samiyenhaber)
Nerde konuşuyor bunlarHY: "Bizi beklediğinize değecek haberlerle karşınızdayız."
Bunlarda her gün bunu deyip mico geldi diyorlar garipHY: "Bizi beklediğinize değecek haberlerle karşınızdayız."
Bunlara kalkan bir şey var almak istiyorlarsa öne onu alsınlar sonrasında 25 m euro opsiyonu var 1 kuruş aşağısına olmaz o kadar istiyorlarsa versinler, alsınlar.baba bizi bi salın artık yeter
Nerde konuşuyor bunlar
Yav nerde izledin adamı sinir oluyorum samiiiiiiiallajhhhhhhhhhhh
Telegram üstatnerde yazmışlar reis göremedim. instada mı yazmışlar