- 18 Mayıs 2011
- 19.343
- 10.161
- 1.688
Abdül marcao dan iyi olabilir takım için. Başka satışı olmaz ama böyle oynarsa sürelkli oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis transferin son günü de olsa gidecektir. Takımın üç santraforu Seferovic + Yabancı + Yerli (Muhtemelen Bozok) olacaktır.Yalniz bir forvet daha almamiz lazim bence. Allah korusun seferovice bisey olursa gomis hic ama hic cekilmez.
2 orta saha (6 ve 10), bir kanat bir de forvet lazim bana göre
Genel sordum yawcok kötüydu
Valla önceki maçlarda baya iyiydi Hamza benim beklentim çok yükseldi. Kupa maçlarında full oynamasını bekliyorum lig maçlarında da Akbaba'yla beraber hücumcu alternatifi olacaktır orta sahada.bu maçta bir şey olmadı renktaş önceki maçları da izleyemedim
sen grilitsch işine ne diyorsun
sanki başka bir profile ihtiyaç var gibi ne dersin
İdrissa GueeyeeeeTEKRAR YAZIYORUM;
BİZE SİYAHİ,ÇİĞ ETLE BESLENEN,CİĞERSİZ,90 DAKİKA BEYGİR GİBİ KOŞUP PES ETMEYEN BİR 6 NUMARA ŞARTTTTTTTT
azubuikeTEKRAR YAZIYORUM;
BİZE SİYAHİ,ÇİĞ ETLE BESLENEN,CİĞERSİZ,90 DAKİKA BEYGİR GİBİ KOŞUP PES ETMEYEN BİR 6 NUMARA ŞARTTTTTTTT
sonra hücuma niye çıkamıyozTEKRAR YAZIYORUM;
Seferovicin yanında pırpır bi forvet olsa çok uyumlu olacağını düşünüyorum. Tjk almasa Muleka düşünülebilirdi bu açıdan.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kisaca gueyeTEKRAR YAZIYORUM;