Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdül marcao dan iyi olabilir takım için. Başka satışı olmaz ama böyle oynarsa sürelkli oynar.

Yalniz bir forvet daha almamiz lazim bence. Allah korusun seferovice bisey olursa gomis hic ama hic cekilmez.
2 orta saha (6 ve 10), bir kanat bir de forvet lazim bana göre
Gomis transferin son günü de olsa gidecektir. Takımın üç santraforu Seferovic + Yabancı + Yerli (Muhtemelen Bozok) olacaktır.

6,10 denayer gelirse takim oturur bide alternatif kanat sart arti halil etti gene 4-5 transfer 😅

Genel sordum yaw
bu maçta bir şey olmadı renktaş önceki maçları da izleyemedim

sen grilitsch işine ne diyorsun

sanki başka bir profile ihtiyaç var gibi ne dersin
Valla önceki maçlarda baya iyiydi Hamza benim beklentim çok yükseldi. Kupa maçlarında full oynamasını bekliyorum lig maçlarında da Akbaba'yla beraber hücumcu alternatifi olacaktır orta sahada.

Grillitsch bence de aradığımız profil değil ama kalitesi bizdeki oyuncuların çok üstünde. O yüzden her türlü iş yapar diye düşünüyorum 2 hatta 3 mevkiyi yedeklemesi, yaşı falan. İhtiyacımızdan ziyade fırsat transferi olarak istiyorum ben. Alınsa bile net bir 6 no gelecektir.

Bu arada Oliviera baya ofansif takılıyor. Açıkçası Pedro, Oliviera ile birlikte uygun olmazmış. Hatta Grilitch de Oliviera ile fazla yumuşak kalırmış.

Atletik bir 6 numara ve çalışkan bir 8.5-10 numara ile kurgu doğru tamamlanır.

Amiri ve Bakayoko gibi iki isimle tabanca gibi orta saha olur

altyapıdan gelen stoperlerimizden hangisi daha önde görüyorsunuz? kesinlikle kiraya verilmemeli ve rotasyona alınmalı dediğiniz isim var mı?

bana bi stoper transferi daha elzemmiş gibi geliyor ama emin bayram'ı da beğendim, bilemedim. düzenli gidip oynasa da iyi olur

6 ve 10 gelirse doğru adamlar olursa şampiyon oluruz mutlaka lazım olduğu belli oluyor yönetim saolsun bugüne kadar getirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt