Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alt liglerde iyi potensiyel diyebileceğimiz yerli kaleci yok mu? Bu sekilde 3 yerli bizi zorluyor

Haris Seferovic: "Atacağım gol sayısıyla ilgili bir sayı veremem. Vereceğim sayı tutmazsa, hoş olmaz. Ama inşallah güzel goller atacağım."

Haris Seferovic: "Atmosfer çok iyiydi. Herkes Galatasaray'ın nasıl bir takım olduğunu biliyor."

Grillitschi alirsak, Oliveiranin yanina acaba Badou tarzi, ama biraz daha zekisini mi alsak. Tam onun kadar dinamik olmasada olur.

Maç sonu okan hoca konuşmadı mı yav?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Kazımcan normalde 10 numarada oynuyordu ama mustafa denizli adamı sol bek yaptı

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Grillitschi alirsak, Oliveiranin yanina acaba Badou tarzi, ama biraz daha zekisini mi alsak. Tam onun kadar dinamik olmasada olur.

öyle bi durumda da 10 numara işini nasıl yapacağız orası şüpheli. çift 8 arkalarında 6no ile mi yoksa 6-8-10 mu oynamalıyız bilemedim. çok zor tercih

Okan Buruk: "Bölüm olarak konuşmayayım ama takımı güçlendirebileceğimiz bölgeler var bunla ilgili çalışmalar sürüyor bize lider oyuncular lazım direk katkı sağlayacak oyuncuları almaya çalışacağız. Elimizde gençlerimiz var onları da değerlendirmeye çalışacağız."

Savas corlunun burnu ampul gibi olmus, cok günesin altinda kalmis galiba.

Okan hoca transfer icin iyi konuşmuyor ya da ben anlamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt