Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.781
- 23.173
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi midso dedigin herif zaten 8 diye geciyo.bu ortasaha ile duman oluruz. hoca farkli seyler söylüyor.
Dün Öglen saatinde verdigim bilgiSchalke yetkilileri Harit transferini henüz onaylamiyor. Daha anlasilmis ve bitmis degil. Öte yandan oyunculari Palssonun Amerikada oldugu ve hafta basi aciklama yapacaklarini söylediler D.C United takimina gidiyor. Aynisini Harit icin henüz söylemiyorlar.
Harit hakkinda söylenenlere pek kafa takmayin. Yakindan taniyanlar bilir: Harit takiminda fark yaratan nadir oyunculardan. Schalke finansal olarak zor durumda olmasa Hariti asla ve asla birakmaz.
Bu asamada cok fazla bir ilerleme yok maalesef.
MEDIA=twitter]1551492457250131972[/MEDIA]
bundan sonra gizli olacak demis hoca zatenBu arada ben son olaylardan sonra bu Haluk ve Gökhan’ın bir b*k bileceklerini düşünmüyorum. Haber gelmez artık.
Daha cok salatalik tursusu gibi duruyor.cikan her ismi begenmek zorunda degiliz.henuz teklifte yok.ciddi teklif gider,alırsak geldiğinde sabrederizeee miço dinamik bir oyuncu görüntüsü veriyor
Atlayanlarda genelde yakup,ilhan tuysuz ve burhancan gibi laleler.bunlarda ciddiye alinacak herifler degilSpor gecesi medyaya yön veriyor diyebiliriz. Onlar ismi ilk veriyor ertesi gun digerleri yazmaya basliyor
Griliç in bizim tarafımızdan alınmadığını düşünmüyorum. Griliç hocanın dün de bahsettiği gibi bu ligde oynamak istemiyor diye düşünüyorum. Vazgeçilme sebebi budur bence. Baktığında ihtiyaç olan bir tip mi girliç? Bence ihtiyaç olan değil ama takımda olsa gayet katkı verecek bir oyuncu.Dürüst olmam gerekirse, hayır tanımıyorum. Ama tüm futbolcu hayatını Rosenborg ve Alkmaar geçirmiş 28 yaşında olan bir futbolcunun ne kadar iyi olduğunu az çok kestirebiliyorum. Adam hayatı boyunca yumuşak liglerde top oynamış. Baskı nedir büyük ihtimalle bilmez. Alkmaar da kazansan ne olacak kaybetsen ne olacak. Ve Hollanda liginde bile hiç Ajax, Eindhoven yapamamış, üst düzey liglerde orta sınıf takımlara da gitmemiş.
Ben normal şartlarda asla bir oyuncunun Vitasına bakıp, onun üzerinden onu değerlendirmem. Ama Midstjö yü kamp gördü diye alıp Grillitsch i kamp görmedi bahanesiyle almamak bana trajikomik geliyor.
Benim bildiğim yokSansürsüz var mı acil

Ali’yi bildiğim kadarıyla ile 3-4 gün önce söylediler müdür.Ali'yi bildiler
Abi midso dedigin herif zaten 8 diye geciyo.bu ortasaha ile duman oluruz. hoca farkli seyler söylüyor.
yasaklı kaynakMico 2.kampa gelen ilk transfer olur(hissiyat)