Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Schalke yetkilileri Harit transferini henüz onaylamiyor. Daha anlasilmis ve bitmis degil. Öte yandan oyunculari Palssonun Amerikada oldugu ve hafta basi aciklama yapacaklarini söylediler D.C United takimina gidiyor. Aynisini Harit icin henüz söylemiyorlar.

Harit hakkinda söylenenlere pek kafa takmayin. Yakindan taniyanlar bilir: Harit takiminda fark yaratan nadir oyunculardan. Schalke finansal olarak zor durumda olmasa Hariti asla ve asla birakmaz.

Bu asamada cok fazla bir ilerleme yok maalesef.
Dün Öglen saatinde verdigim bilgi

MEDIA=twitter]1551492457250131972[/MEDIA]

Is ciddilesiyor.

Tamam bize gelen ilk Ndiaye'ye de razıyım ben. Bir de şu 2-3 gün içerisinde transfer olmayacağını bilmek de ayrı sıkıcı.

Spor gecesi medyaya yön veriyor diyebiliriz. Onlar ismi ilk veriyor ertesi gun digerleri yazmaya basliyor

Dürüst olmam gerekirse, hayır tanımıyorum. Ama tüm futbolcu hayatını Rosenborg ve Alkmaar geçirmiş 28 yaşında olan bir futbolcunun ne kadar iyi olduğunu az çok kestirebiliyorum. Adam hayatı boyunca yumuşak liglerde top oynamış. Baskı nedir büyük ihtimalle bilmez. Alkmaar da kazansan ne olacak kaybetsen ne olacak. Ve Hollanda liginde bile hiç Ajax, Eindhoven yapamamış, üst düzey liglerde orta sınıf takımlara da gitmemiş.

Ben normal şartlarda asla bir oyuncunun Vitasına bakıp, onun üzerinden onu değerlendirmem. Ama Midstjö yü kamp gördü diye alıp Grillitsch i kamp görmedi bahanesiyle almamak bana trajikomik geliyor.

Dürüst olmam gerekirse, hayır tanımıyorum. Ama tüm futbolcu hayatını Rosenborg ve Alkmaar geçirmiş 28 yaşında olan bir futbolcunun ne kadar iyi olduğunu az çok kestirebiliyorum. Adam hayatı boyunca yumuşak liglerde top oynamış. Baskı nedir büyük ihtimalle bilmez. Alkmaar da kazansan ne olacak kaybetsen ne olacak. Ve Hollanda liginde bile hiç Ajax, Eindhoven yapamamış, üst düzey liglerde orta sınıf takımlara da gitmemiş.

Ben normal şartlarda asla bir oyuncunun Vitasına bakıp, onun üzerinden onu değerlendirmem. Ama Midstjö yü kamp gördü diye alıp Grillitsch i kamp görmedi bahanesiyle almamak bana trajikomik geliyor.
Griliç in bizim tarafımızdan alınmadığını düşünmüyorum. Griliç hocanın dün de bahsettiği gibi bu ligde oynamak istemiyor diye düşünüyorum. Vazgeçilme sebebi budur bence. Baktığında ihtiyaç olan bir tip mi girliç? Bence ihtiyaç olan değil ama takımda olsa gayet katkı verecek bir oyuncu.

Mitsö aslında benim tam rotasyona istediğim 6-8 ama maddi anlamada lüks olabilir. O yüzden ilk 11e düşünülüyor olması kuvvetle muhtemel

Abi midso dedigin herif zaten 8 diye geciyo.bu ortasaha ile duman oluruz. hoca farkli seyler söylüyor.

Harit konusunda tereddütlerim var tabiki ama Midtsjö hocanın bahsettiği bazı özelliklere uyuyor, Sergio'nun da açıklarını kapatabilecek bir isim olur IMHO.
Yeterli olur mu, aradığımız isim mi? Bekleyip görmek gerek. Hoca'ya güveniyorum, burada o oyuncular 50 milyon euro oluyor dediği kısım önemli, alabileceğimiz oyuncunun profilinde bazı şeyler eksik olacak bence.
Gönül isterki Gueye gelsin ama hazırlıksız ve geç başlanılan bu transfer döneminde, beklentileri belli bir seviye de tutmakta fayda var.

Dün kasımpaşada bir futbolcu vardı ismini unuttum baya beğendim. Yediğimiz gol öncesi asisti yapan oyuncuya pası atan eleman yabancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt