Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus abim saygılar sevgiler
kemal abime de burdan hürmetlerimi iletiyorum

6ya daha üst düzey bir adam alsak mitsö de 6-8in yedeği olsa çok mu lüks olur

şimdiden teşekkürler
ne üst düzeyi ya kardeşim mohammedin kalan bonservisine yöneticler ortak girmiş. gelirse fırsat ve pazarlama liderliginden ekstra olur o yüzden haddimizi bilelim

• Fredrik Midtsjø

son 2 sezon az'de zaten 433 4231 in sag defansif orta saha merkez orta sahada pozisyon almış ve okan'ın çift 8lisi için kötü aday degil. verileri de bunu gösteriyor zaten. fakir grilitchi de gibi bir yandan.
6 numaranın işlerini yapsin diye alınıyorsa hayal kırıklığı olur demiş Ali Can diye biri inceleme yapmış. Dün akşam maçta geçen sene de olduğu gibi defanstan top alıp takımı atağa çıkaracak oyuncu eksikliği barizdi. Mitjö bunları yapabilecek tarzda birine pek benzemiyor. Maliyet uygunsa alınabilir ama genede bir 6 numara almamız gerekir

Dimitris Pelkas için Hull City devreye girdi.

Hull City bu transfer için 4 milyon Euro ödeyecek. [🇬🇷 Sportime]

Hiç oyuncu ismi çıkmadan gelen KAP var mı acaba yakın tarihimizde?

Çok isterim böyle bir şey.

6 numaranın işlerini yapsin diye alınıyorsa hayal kırıklığı olur demiş Ali Can diye biri inceleme yapmış. Dün akşam maçta geçen sene de olduğu gibi defanstan top alıp takımı atağa çıkaracak oyuncu eksikliği barizdi. Mitjö bunları yapabilecek tarzda birine pek benzemiyor. Maliyet uygunsa alınabilir ama genede bir 6 numara almamız gerekir
İşimizi görecek profilde bir oyuncu değilse maliyeti uygun olsa ne olur? Bedava da olsa almayalım.

İşimizi görecek profilde bir oyuncu değilse maliyeti uygun olsa ne olur? Bedava da olsa almayalım.
6-sergio-10 numara aldık diyelim sakatlık ceza hiç mi eksiklik olmayacak. Orta saha da kadro derinliği muhakkak olmalı. Berkan Hamza Taylan cica bunlar var ama hangisi bu mevkileri yedekleyebilir

Diagawataya hak ettiği değri veren Okan Hocamı tebrik ederim.
Bu çocuğu alırken geçen yıl Gine'de darbe olmuştu değil mi? Bunları esir almışlar salmıyorlardı sanki öyle bir şey hatırlıyorum.

Benim içinde iğrenç bir gündü çalıştığımız firmalardan birinin gemisine limanda el koymuşlardı baya stresli bir gündü benim açımdan da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt