Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 numaranın işlerini yapsin diye alınıyorsa hayal kırıklığı olur demiş Ali Can diye biri inceleme yapmış. Dün akşam maçta geçen sene de olduğu gibi defanstan top alıp takımı atağa çıkaracak oyuncu eksikliği barizdi. Mitjö bunları yapabilecek tarzda birine pek benzemiyor. Maliyet uygunsa alınabilir ama genede bir 6 numara almamız gerekir
6 numarada ne aradığına baglı ve role baglı. çapa tarzı takılmaz zaten 8 özellikli dedim. takımı sagdan dikine çıkma konusunda çeviklik ve ayagı yeterli

Bana nedense umut bozok sanki bize gelecekte ,paşa ile buzları eritmek ya da düşman kesilmesinler diye paşayı seçmişiz diye geliyor.bakalım hele umut oyuncumuz olacakmı.tabii benimkisi tahmin ,umut bizde oynasa bile bu bahsettiğim olaydan olmayabilir.sadece tahmin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 Eylül'de Kasımpaşa antremanı

1658751892272.webp

6-sergio-10 numara aldık diyelim sakatlık ceza hiç mi eksiklik olmayacak. Orta saha da kadro derinliği muhakkak olmalı. Berkan Hamza Taylan cica bunlar var ama hangisi bu mevkileri yedekleyebilir
Yedek oyuncu almayalım demiyorum ki ben. Sisteme uymayacak biriyse alınmasın diyorum. Ayrıca düşük maliyetli scout transferi de denenebilir 6-8 yedeği için. Patlama potansiyeli olan

İtalya Serie A takımlarından Bologna'da forma giyen Avusturyalı futbolcunun halen yüksek maaşı problem yaratıyor. Aslan, 2.7 milyon Eurolar'a kadar çıksa da 33 yaşındaki oyuncunun ilerleyen yaşı yüzünden uzun vadeli bir kontrat yapmak istemiyor. Tecrübeli golcünün takıma katılabilmesi için de çözüm yolları aranacak.

nevzat dindar

dun gece yazdım ama görmeyenler olmustur.dun nevzat hem gazteye yazmıs hem skorerde söylemiş bunu galiba

Abartmaya gerek yok. Sağlam 6 ve 10 gelirse Emre Akbaba, Berkan ve Cicaldau orta sahayı yedeklemek için gayet iyi oyuncular.

6 numara transfer - Berkan
Sergio - Cicaldau
10 numara transfer - Emre Akbaba

Galatasaray ve Trabzonspor, Dyzuba ile ilgileniyor.

🔗 Sov Sport

İtalya Serie A takımlarından Bologna'da forma giyen Avusturyalı futbolcunun halen yüksek maaşı problem yaratıyor. Aslan, 2.7 milyon Eurolar'a kadar çıksa da 33 yaşındaki oyuncunun ilerleyen yaşı yüzünden uzun vadeli bir kontrat yapmak istemiyor. Tecrübeli golcünün takıma katılabilmesi için de çözüm yolları aranacak.

nevzat dindar

dun gece yazdım ama görmeyenler olmustur.dun nevzat hem gazteye yazmıs hem skorerde söylemiş bunu galiba,
arnavtoviç için 2.7'ye çıkan aslan
1658752136977.webp

Sene boyu Siopis, Ahmetovic öv sonra Miço diye bir herifi tanımıyorsun diye isteme.

Siopisle Ahmet'i tanıyor muydun lige gelmeden önce
abi dediğin isimler ligde izlenilip begenilmiş forumda.tanımadıgı,29 yasındaki bi topçuya insanların önryargılı olması dogal.ayrıca oyuncuyu almadıkda henuz,teklif bile gitmemiş.

dün okan hocada isim sızmayacak artık dedi,gizli yürüteceğiz dedi

midtsö alternatif için iyi isim olabilir

Claude Makelele: "Eğer başarılı olmak istiyorsanız 6 numaraya verilen paraya acımayacaksınız."

Birkaç sene önce olsaydı, Arnavutovic'e eyvallah derdim, en azından Fenerbahçe maçlarında çirkeflik falan yapardı ama şimdi Volkan da bıraktı, gerek yok.

abi dediğin isimler ligde izlenilip begenilmiş forumda.tanımadıgı,29 yasındaki bi topçuya insanların önryargılı olması dogal.ayrıca oyuncuyu almadıkda henuz,teklif bile gitmemiş.

dün okan hocada isim sızmayacak artık dedi,gizli yürüteceğiz dedi

midtsö ence alternatif için iyi isim olabilir
ya forumda joa pedro da tanınmıyor b m kıstas genel bilgi dagarcıgı top liglerdeki top takım oyuncuları ?

6 numarada ne aradığına baglı ve role baglı. çapa tarzı takılmaz zaten 8 özellikli dedim. takımı sagdan dikine çıkma konusunda çeviklik ve ayagı yeterli
Topu defanstan alıp atak başlatsın, baskıda top kaybetmesin, rakip ataginda orta sahada iyi karsilasin yeter. Bu dediklerimi mitco yapabilecekse gelsin isim takintim yok şahsen. Kısaca geçen sene yapamadıklarımizi yapsın. O mevki çok kilit ortadan delip geçti rakipler akşamda gördük ki hala devam ediyor.

Fenerliler şey gibi Allaha,hacı Hoca v.s inanmazlar ama dua ile şampiyon olunacagına inanırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt