- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Miçö falan gelmez yav kandırmayın Galatasaraylıları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs buyuklugu eskide kaldi yav. 2000li yillardayiz saniyor cogu kisi. Boktan ligimizide görmezden geliyorlar+ avrupada yok
sen böyle dediysen kapıdan adımını atmamalı o midsö abi,şimdi iyice ikna oldumsevgili murat ,oncelikle selamlar,
hem izledigim maclari ozelinde hem taktiksel kurgular da oldukca yetersiz bulmustum. *rotasyon bazda bile olsa - ona verilecek > * $'i > *altyapiya kullanirim uzun vade de bir anlami olur. zaten tek kulvardayiz, rotasyon da hem yabanci hem bizim kalibremizde olmadigini dusundugum bir ismi tutmanin bir alameti farikasi olmaz kanaatindeyim.
goreceli elbette - begenenlere ve yeterli oldugunda hem fikir olanlara saygi duyarim.
@Sergen Zeren *altyapi .
Ligimizi bilmem gs bir markadır hocamGs buyuklugu eskide kaldi yav. 2000li yillardayiz saniyor cogu kisi. Boktan ligimizide görmezden geliyorlar+ avrupada yok
Bu çocuğu alırken geçen yıl Gine'de darbe olmuştu değil mi? Bunları esir almışlar salmıyorlardı sanki öyle bir şey hatırlıyorum.
Benim içinde iğrenç bir gündü çalıştığımız firmalardan birinin gemisine limanda el koymuşlardı baya stresli bir gündü benim açımdan da.
Oyuncuya daha önce teklif yapıldı kulübü satmıyoruz demişti. Şimdi oyuncu ayrılmak istediğini söylemiş o yüzden yeni teklif yapacak bizimkiler haberler böyle idi yani ilk teklifi yapmıyoruz.doğru da,daha çok menajerin önerip kulübün degerlendiriği biri gibi.amiri gibi yani.haluklara göre kulubünün kapısı yeni çalınacakmış daha.ölme eşeğim ölme yani.okan gelecek oyuncular var dedi antalya macının 1 hafta öncesinde.anlaşmaya yakın isimler var belliki.midsö 6 ve 8in alternatifi oalrak gelebilir
Yav avrupadakini kastediyorum. Elbette tr liginde en buyuk biziz. Hemen duyara baslamayalimGs büyüklüğü geride kalmadı kalmazda.gs kültürü tarihi olan bi kulüp.gs coğrafya kurbanı olmuş ,yinede ciddi saygı gören bi kulüp.tek şansızlığı bu coğrafyada olması.kadim olmak büyüklüktür müzesi kupalarla dolu olmasıda büyüklüktür.gs asla küçülmez renktaş.dediğim gibi tarihi var ,kupaları var ,hayranlık duyulan taraftarı var.uefa sitesinin nerdeyse hergün paylaşım yaptığı kulübüz.bunlar hepsi büyüklüktendir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet nokia gibiLigimizi bilmem gs bir markadır hocam
yalandır muhtemelenOyuncuya daha önce teklif yapıldı kulübü satmıyoruz demişti. Şimdi oyuncu ayrılmak istediğini söylemiş o yüzden yeni teklif yapacak bizimkiler haberler böyle idi yani ilk teklifi yapmıyoruz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Selamlar abi.Cicaldau'nun satılıp yabancı hakkın oraya gitmesini düşündüm de abi.Şampiyonluk için yedek bi 6 numara da oynayabilen iyi olsa fena olmaz abi ama ben izlemedim senin yorumlarına güvenirim o zaman ben de gelmesin taraftarıyım..sevgili murat ,oncelikle selamlar,
hem izledigim maclari ozelinde hem taktiksel kurgular da oldukca yetersiz bulmustum. *rotasyon bazda bile olsa - ona verilecek > * $'i > *altyapiya kullanirim uzun vade de bir anlami olur. zaten tek kulvardayiz, rotasyon da hem yabanci hem bizim kalibremizde olmadigini dusundugum bir ismi tutmanin bir alameti farikasi olmaz kanaatindeyim.
goreceli elbette - begenenlere ve yeterli oldugunda hem fikir olanlara saygi duyarim.
@Sergen Zeren *altyapi .
evet son gelismeler nedir
Hakan abi hoşgeldinevet son gelismeler nedir
Konuyu terketevet son gelismeler nedir