Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semedo gelirse 15.portekizce konuşan olacak umarım gelir herifin kariyerinde kokain adam yaralamaz kavga ne ararsan var

Yav avrupadakini kastediyorum. Elbette tr liginde en buyuk biziz. Hemen duyara baslamayalim

Duyar olayı değil mesele.Avrupadada saygı görüyoruz seviliyoruz bu büyüklükten kaynaklanan durum.lakin başarı anlamında hep önü kapatılmış bi kulüp olduk tr de.yabancı kısıtlaması getirildi ,rakipler şampiyon yapıldı,kulüp içine hain dolduruldu ,maç kadroları transfer listelerinin sızdırılması felan.iş bilmez insanlar yönetti.bunlar bizim sürekli halde avrupada başarı elde etmemizin önünü tıkadı.biz bunun acısını çekiyoruz hep.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cicâldău-Akbaba bence 8 ve 10 numaralar için iyi alternatifler olacak. Cica gitmeyecek gibi.

Onyekuru'da hiç haber yoktu bir anda KAP gelmişti ilk kiraladığımızda.

Sanırım bir çocuk Twitter'da hastanede sağlık kontrolünde fotosunu atmıştı.
Onun ismi çıkmış birkaç saat içinde de KAP'ı gelmişti. Marcao da böyle sanırım. Bu da süper ama ilk defa KAP ile ismi çıkan var mı hatırlayamadım.

Herkesin kulağına hoş gelmeyen oyuncular vardır muhakkak.Futbolu bilip bilmemekle ilgisi yok. Mesela geçen senelerde sevmediğim,Galatasaray’ın kapısından dahi içeri adımını atmasını istemediğim bir kaç futbolcu vardı. Örnek Fellaini,Okaka,Cornelius vs. Bu sene de bu garip soyisimli kardeşimiz Midsto ismini de tam yazamadım. Ben bir izleyicim futbolu çok bilmesem de olur. Ki hem oynamış hemde yıllardır takip eden biri olarak söylüyorum. Okan Hoca isterse ve gelirse de destekleriz oda ayr konu. Ama şuanda sadece ismi geçmesi itibari ile gelmesini açıkcası hiç istemiyorum.

bjk bandırmadan kennyi almış.nkodouyu yolladılar.

(Topu defanstan alıp atak başlatsın, baskıda top kaybetmesin, rakip ataginda orta sahada iyi karsilasin yeter.) Bu dediklerimi mitco yapabilecekse gelsin isim takintim yok şahsen. (Kısaca geçen sene yapamadıklarımizi yapsın. O mevki çok kilit ortadan delip geçti rakipler akşamda gördük ki hala devam ediyor).
sevgili ilyas,
baslikta *DM bolgesi ozelinde tipoloji ve profil bazli tanimlamaya yonelik gordugum en saglam yorumlardan olmus - ozellikle ( ) icinde gecen yerler. onemli ve nokta atisi tespitler. begendigimi belirtmek isterim nacizane.

bu denklemde eskilerden cok saglam ,kult ,ikonik figurler mevcut. ara ara vurgulamistim basliklarda ,marcos senna,,,

bu transfer doneminde ise , bu tanima en yatkin kafamdaki isim nacizane; carvalho ve son cikan avusturyali idi $ vs den bagimsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt