Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Morutan'la ilgili teklifler var kulübümüz bunla ilgili karar verecektir."

1(Bir) tane şöyle kalite 6 numara bile takımın çehresini değiştirecek. Oliveira ve diğer orta saha kim olacaksa verimliliği ciddi şekilde artar. Berkan tempolu olsa da o kadar adam, ne belini döndürüp dikine top sürebiliyor, ne adam eksiltebiliyor ne de pas verebiliyor baskıda. Şunu yapabilen bir 6 alabilsek herkes rahatlayacak.

+ akbaba ne kadar iyi olursa olsun 8/10 arası oynayan kaliteli bir ayak ve 1'de santrafor. Gomis ancak 3. forveti olabilir bu takımın.

Öncelik 6 olmak şartı ile bu 3 transfer yarışta tutar takımı devre arasına kadar. O zaman duruma göre gerisine bakılır ama bu 3 transfer şart.

Anladığım kadarıyla Okan hocanın Griliş konusunda ciddi bir isyanı var bundan sonra kulübün ve yöneticilerin daha dikkatli davranılacağını düşünüyorum

Okan hoca diyor ki köstebek var

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oliveira biraz önde is yapamaz mi? Üstüne Vargas/Harit gibi biri gelirse, belki o dörtlü rotasyon bu isi bir türlü götürür

vargas çok faydalı olur mesela bence hatta okan kocuk kaleye geçerse, kerem'i yedek kulübesine oturtur gibi zaman zaman. oliveira her ne kadar 8 numara da olsa ceza sahası içine koşuları, gerektiği zaman ileri çıkışları harika yapıyor bunu da hazırlık maçlarında bazı anlarda gördük. oliveira'nın merkezde olması ideal o yüzden, hücuma doğru anda doğru katkıyı verebiliyor, oyun aklı gayet üst düzey. Vargas+Harit transferleri doğru olur ama Vargas için de 5m euro gibi beklentisi var kulübünün. Burada ki ekonomik şartları doğru yürütmemiz lazım.

Ne olacak, nasıl olacak, hoca ne istiyor hiç fikrim yok

Basın toplantısı başladı merak edenler açıp izleyebilir

ben olsam diawara-vargası alıp transferi bitirirdim.

muslera
dubois nelsson bardakci aanholt

diawara sergio
yunus emre vargas
seferovic

maç içinde yunus vargas kerem değişikliği yapılabilir, yabancı açısından da el rahatlar. Evander ve Harit'e ihtiyacımız olmadığı kanaatindeyim. Süper lig için emre akbaba ve vargas bence 10 noyu idare eder, asıl transfer elimizde ne var ne yok ben olsam 6 noya yatırırdım. diawarayı oyuncu profili açısından yazdım fakat orada bir melo olmalı . O tipte artık gueye'ye ver gitsin 4-5m euro , şampiyonsun.

Okan hocam sen de griliş için açıklama yapmıştın. Demekki senin sistemde önemli bir adamda olmaması tadını kaçırmış

ismi çıkıp alabileceğimiz, kamp yapan hazır olan 6 numara kim varki?

Adam diyor ki görüntülü konuşmamı bile söylemişler ama kim olduğunu o da bilmiyor

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt