Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan maç konusunda yazdığımı söylemiş gibi zaman zaman kerem ve yunusu içe çekerek kanatta oynayabilen fw sokma düşüncesi var.

grilişe üzülmem de pedro kaçması çoğu planı bozmuştur. tam aranan adamdı.. ayrıca ben gene aynı yerdeyim 6-8-10 ve bir açık alınırsa çok sağlam takım oluruz.. kerem ve yunus büyük bir nimet.. ama tüm sezon büyük yük olur..

Sever zaten böyle versatile adamları.

Harit gibi adamlar hocaları heyecanlandırır açıkçası, orta saha ve rakip ceza sahası arasında çok çabuk top taşıyor.

Joao Pedro'nun da en belirgin özelliği buydu.
Çok tepki çekiyor ama bence fırsat transferi olur. Sırf Afrikalı diye ön yargılı herkes.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siyah giyen adamlar lazım

floryanın yolunu unutturmak lazım

taylan.jpg

Muslera
Cübua Nelsson Abdu Aanholt
Yunus Gueye Sergio RyanKent
Kerem
Seferovic
4-4-1-1,yapin şu kadroyu keyfimize bakalim

Grillitsch yorumu çok iyidi, kamp yapmadığının ve hazır olmadığının farkında. İsim delisi gibi davranmıyor.

Sergio ile uymayacağını da bugün gördük bir ez daha.
Admirim hoca net gueyeyi tarif ediyor. Bi ümit olmasa böyle konuşmaz bence. Piyasada bu tarz topçu da çok yok, gurye değilse kimdir hiç aklıma gelmiyor

Boupendza gibi oyun disiplini olmayan bir adamı isteyeceğini sanmam, adam her yerden şut çekiyor.

Verimli bir basın toplantısı oldu, sorular da gayet iyiydi. Twitterda kolpalık peşinde koşmayan muhabirler olmayınca iş ciddiyeti artıyor. Yakup boş soru yok ben doldurayım diye dayanamadı tabi sonda.

Grillitsch yorumu çok iyidi, kamp yapmadığının ve hazır olmadığının farkında. İsim delisi gibi davranmıyor.

Sergio ile uymayacağını da bugün gördük bir ez daha.
Grillitsch ismi ciktiginda oyuncuyu inceledikten sonra burada aynisini demistim. Taraftar transfermarkt degerine bakip bos yere yangin yapiyor. Iyi futbolcu olabilir ama Oliveira ile dogru bir ikili olacagini dusunmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt