- 31 Mayıs 2011
- 8.607
- 6.993
- 473
Şu cicaldau’dan bir an önce kurtulsak yav. 2-3 milyon veren çıkmaz mı.. Bomboş bir topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ibrahim olan?sisoko yeni gitti
Onana'nın iyi olduğuna emin miyiz? Bordeaux maçları izlerim arada, aklımda kalmamış diye geçen baktım. 20 maçı falan var. Büyük ihtimalle denk gelmedim de Guilavagoui gelince birlikte oynatmışlar. Potansiyelli olabilir, Münih Tel'e 30 milyon falan verdi ama hoca tecrübeli dedi, bence de daha tecrübeli birisi lazım.Onana
Sissoko
çok oturmuyor oyun yapısı ve disipliniyle. daha 10 serbest takılması lazım akbaba falan gibi takılırGeçen sene bizim maçta ikinci forvet gibi kullandı, hücum geçişinde topu taşıyan adam olarak. Joao Pedro'yu da düşününce istenilen profil bu gibi.
Açıkçası oyuncuyu tanımıyorum ama top kapma verileri ve genel istatistiklerine bakınca o profilde birisi gibi duruyordu.Onana'nın iyi olduğuna emin miyiz? Bordeaux maçları izlerim arada, aklımda kalmamış diye geçen baktım. 20 maçı falan var. Büyük ihtimalle denk gelmedim de Guilavagoui gelince birlikte oynatmışlar. Potansiyelli olabilir, Münih Tel'e 30 milyon falan verdi ama hoca tecrübeli dedi, bence de daha tecrübeli birisi lazım.
Erdem'in Grillitsch sızmasa iyiydi açıklamarına ne diyorsun üstad?
Fake olma ihtimali var tabiki ama sanki menajerlerle anlaştığımız oyuncular vardı ama Okan hoca ne istediğini çok iyi biliyor ve reddediyor gibi geldi bana
Onananın istatistikleri ateş ediyor reis. Pek alınabilecek bi hedef gibi durmuyor ama alınırsa çok büyük işOnana'nın iyi olduğuna emin miyiz? Bordeaux maçları izlerim arada, aklımda kalmamış diye geçen baktım. 20 maçı falan var. Büyük ihtimalle denk gelmedim de Guilavagoui gelince birlikte oynatmışlar. Potansiyelli olabilir, Münih Tel'e 30 milyon falan verdi ama hoca tecrübeli dedi, bence de daha tecrübeli birisi lazım.