Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onana'nın iyi olduğuna emin miyiz? Bordeaux maçları izlerim arada, aklımda kalmamış diye geçen baktım. 20 maçı falan var. Büyük ihtimalle denk gelmedim de Guilavagoui gelince birlikte oynatmışlar. Potansiyelli olabilir, Münih Tel'e 30 milyon falan verdi ama hoca tecrübeli dedi, bence de daha tecrübeli birisi lazım.

Hoca çok güzel bir toplantı geçirdi. Tek olumsuz tarafı kendi ile ilgili değil oyuncu alımlarının çok zor olduğunu vurgulamasıydı. İstediği kalitedeki topçuların bu lige gelmek istememesi, takımın Avrupa da olmamasının büyük olumsuzluklara yol açtığını vurguladı.
Şu anda yönetim anlamında sıkıntı büyük anladığım kadarı ile. Allah yardımcıları olsun artık. Zor iş gerçekten. İşin mali tarafı bir yanda oyuncu kulüp menejer tarafı diğer yanda.
Artık olanı desteklemekten başka Ne gelir elden bilmiyorum.

H.Y: "Galatasaray önümüzdeki yıl Taylan Antalyalı kadroda düşünmüyor kiralık veya bonservisiyle göndermenin hesaplarını yapıyor."

Onana'nın iyi olduğuna emin miyiz? Bordeaux maçları izlerim arada, aklımda kalmamış diye geçen baktım. 20 maçı falan var. Büyük ihtimalle denk gelmedim de Guilavagoui gelince birlikte oynatmışlar. Potansiyelli olabilir, Münih Tel'e 30 milyon falan verdi ama hoca tecrübeli dedi, bence de daha tecrübeli birisi lazım.
Açıkçası oyuncuyu tanımıyorum ama top kapma verileri ve genel istatistiklerine bakınca o profilde birisi gibi duruyordu.

Erdem'in Grillitsch sızmasa iyiydi açıklamarına ne diyorsun üstad?
Fake olma ihtimali var tabiki ama sanki menajerlerle anlaştığımız oyuncular vardı ama Okan hoca ne istediğini çok iyi biliyor ve reddediyor gibi geldi bana

Birinci ağızdan duymadığımız için bir şey diyemiyorum, Rodop çok fazla algı peşinde. Geçen spaces yayınlarında Grillitsch övüyordu bugün gelmiş niye kimse almadı falan diyor.

bordeaux başkanı yazılı 9m teklif var diye haber vardı en son kolp cıktı herhalde. yoksa çoktan gitmişti bir yere

Onananın istatistikleri ateş ediyor reis. Pek alınabilecek bi hedef gibi durmuyor ama alınırsa çok büyük iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt