- 1 Haziran 2015
- 24.867
- 17.563
- 1.998
taylo ve beko'yu takımdan kovuryorsak yerli lazım rotasyon için.
ilk 11'deki 3 isim sabit kalmaz sezon boyunca
ilk 11'deki 3 isim sabit kalmaz sezon boyunca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün kötü oynadı ya hemen sallayın bakalım.HY: "Galatasaray önümüzdeki yıl Taylan'ı kadroda düşünmüyor."
takımda topu alıp gidebilecek topcu sayısı az. harit baya dinamizm katar ön alana. bu yüzden gelmesini istiyorum. evander ya da o tarz statik bir adam gelirse bu takım niye kağnı gibi demeyin sonra sezon ortasındaHaritte var mi durmadan sayikliyorsun
Yav zaten hoca söyledi bunları ne boş adam bu Ali Naci
Okan'ın 6-8 dinamik ortasaha tiplemesine katılıyorum ama Gıriliçi çok ta küçümsemeyin gerekirse 10 numara bile oynar çok yönlü ve yetenekli oyuncu. Harit ve Evander'den etkili oynar ofansif ortasahayı. Her türlü elini rahatlatır. Gıriliçi alıyorsan birde Okan'ın istediği tarz dinamik orta sahada alırsın.
ikisi de gelsin !!!takımda topu alıp gidebilecek topcu sayısı az. harit baya dinamizm katar ön alana. bu yüzden gelmesini istiyorum. evander ya da o tarz statik bir adam gelirse bu takım niye kağnı gibi demeyin sonra sezon ortasında