Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazoer sorunlu herif degil mi? Wolfsburg bunu Portoya kiralamisti, ve taviri ve takima gec geri dönmeyle adamlar bunu 3-4 ay icinde ikinci takima yollamisti. Hollanda'da iki kere kadro disi kalmisti. Bir kere oyuncuyla birbirine girmisti, sonra antrenörü soyunma odasina git dediginde adama SG senin takiminda oynamayi istemiyorum demis. Digerinde 18 yasindaki altyapi oyuncusuna tekme atmis ve bu sefer baska hocaya ve takimin kaptaniyla birbirine girmis.

Belki karakteri yüzünden mi simdiye kadar kimse almadi bu herifi?

sallamadıysan sorunlu bi herif gibi duruyor rtaş

Arda Güler büyük yetenek beyler. Fenerli diye başarı dilemem de.

Temposu yok ama o yüzden gideceği yer sınırlı mesela Emirhan İlkhan daha iyi yerlere gelebilir, 8 numara ve tempolu o çünkü.

Alex'e benziyor oyun stili.
Bişey sorcam cidden. Yanılıyomuyum. Benim gördüğüm yaptığı tek şey pasları fena değil. Oyun görüşü de. Ama gel gorki cidden yavaş temposuz ve çalimlari öyle abartılı muazzam değil. Bir kaç bilek hareketi var. Onlarida bir sürü oyuncu yapabiliyo zaten.
İkinci konu ise biz bu çocuğu kaç defa kaç dakika izledik. 3-5 maç maçın son bölümünde. Kiev maçında izledik hiçte fsrk yaratmadi.
Hadi onu da geçtim. Takımında önünde 2 tane 10 numara var. Arap İsmail oynatmadi bunu. Jesus oynatmayı düşünse fetiş gibi 10 numaralar aldirmazdi.
Şimdi bizmi abartıyoruz yoksa kendi antrenmanlarinda tam yeterli görülmediği için mi bunlar oluyor.
Cevabı herkes düşünsün bence.
Yine söylüyorum arda bir kerem yunus seviyesine çıkmasi icin kırk fırın ekmek yemesi lazım.

Miço öyle deli bir kesici değil ama şu videodaki 11:23’teki mücadelesi cidden izlemeye değer. Aşırı mücadeleci ve kafasıyla oynayan adam. 90 dakika oynasa şu pozisyonda Taylan rakibe basamazdı , Berkan’da ayağına gelen topu böyle güzel yumuşatamazdı.

Grillitsch olmayınca Okan Buruk'a biz dinamik oyuncu istiyoruz ve takımında kamp yapmış hazır oyuncu istiyoruz bahanelerini bir güzel söyletip taraftarın gazını tereyağından kıl çeker gibi aldılar gibi geliyor bana. 3-4 gün önce aynı Okan Buruk "Grillitsch'e teklifimizi yaptık bekliyoruz, başka alternatiflerimiz de var" diyordu. Nedef teklif yaptınız madem kamp yapmış oyuncu istiyorsanız? Son 3 günde mi dank etti tempolu ve kamp yapmış oyuncu istediğiniz? Grillitsch olmuyorsa olmuyor tamam ama böyle kurnazlıklarla insanı aptal yerine koymayın...

Bişey sorcam cidden. Yanılıyomuyum. Benim gördüğüm yaptığı tek şey pasları fena değil. Oyun görüşü de. Ama gel gorki cidden yavaş temposuz ve çalimlari öyle abartılı muazzam değil. Bir kaç bilek hareketi var. Onlarida bir sürü oyuncu yapabiliyo zaten.
İkinci konu ise biz bu çocuğu kaç defa kaç dakika izledik. 3-5 maç maçın son bölümünde. Kiev maçında izledik hiçte fsrk yaratmadi.
Hadi onu da geçtim. Takımında önünde 2 tane 10 numara var. Arap İsmail oynatmadi bunu. Jesus oynatmayı düşünse fetiş gibi 10 numaralar aldirmazdi.
Şimdi bizmi abartıyoruz yoksa kendi antrenmanlarinda tam yeterli görülmediği için mi bunlar oluyor.
Cevabı herkes düşünsün bence.
Yine söylüyorum arda bir kerem yunus seviyesine çıkmasi icin kırk fırın ekmek yemesi lazım.
Arda güler 5 sene sonra sıradan bir Anadolu topcusu olacak. Fener sever şişirmeyi. Hız yok, fizik yok. Sadece oyu görüşü ile olmaz o işler.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

whoscored fena sayılmaz ama fbref kadar detay yok üstat. fbref'e de göz atmanı tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 169830
Ekli dosyayı görüntüle 169831
Ekli dosyayı görüntüle 169832
Ben de genelde orayı kullanıyorum da müsait olamadım şu an, teşekkür ederim. Ellerine, emeğine sağlık.

Arambarri'nin de profili güzel, kısa da olsa ismi bizimle geçtiği gün çok sevinmiştim. Sözleşmesi de bitiyor, kariyeri ne yönde ilerleyecek acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt