Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bişey sorcam cidden. Yanılıyomuyum. Benim gördüğüm yaptığı tek şey pasları fena değil. Oyun görüşü de. Ama gel gorki cidden yavaş temposuz ve çalimlari öyle abartılı muazzam değil. Bir kaç bilek hareketi var. Onlarida bir sürü oyuncu yapabiliyo zaten.
İkinci konu ise biz bu çocuğu kaç defa kaç dakika izledik. 3-5 maç maçın son bölümünde. Kiev maçında izledik hiçte fsrk yaratmadi.
Hadi onu da geçtim. Takımında önünde 2 tane 10 numara var. Arap İsmail oynatmadi bunu. Jesus oynatmayı düşünse fetiş gibi 10 numaralar aldirmazdi.
Şimdi bizmi abartıyoruz yoksa kendi antrenmanlarinda tam yeterli görülmediği için mi bunlar oluyor.
Cevabı herkes düşünsün bence.
Yine söylüyorum arda bir kerem yunus seviyesine çıkmasi icin kırk fırın ekmek yemesi lazım.

17 yaşında daha, şimdiden A takım seviyesinde iyi sayıda maça çıktı bence. Güncel hali üzerinden konuşmamak lazım.

Yunus 22 yaşında, Kerem 23 yaşında.

Grillitsch olmayınca Okan Buruk'a biz dinamik oyuncu istiyoruz ve takımında kamp yapmış hazır oyuncu istiyoruz bahanelerini bir güzel söyletip taraftarın gazını tereyağından kıl çeker gibi aldılar gibi geliyor bana. 3-4 gün önce aynı Okan Buruk "Grillitsch'e teklifimizi yaptık bekliyoruz, başka alternatiflerimiz de var" diyordu. Nedef teklif yaptınız madem kamp yapmış oyuncu istiyorsanız? Son 3 günde mi dank etti tempolu ve kamp yapmış oyuncu istediğiniz? Grillitsch olmuyorsa olmuyor tamam ama böyle kurnazlıklarla insanı aptal yerine koymayın...
Ne diyecekti ki vurduğumun oğlu bize gelmek istemiyor mu diyecekti?

Arda güler 5 sene sonra sıradan bir Anadolu topcusu olacak. Fener sever şişirmeyi. Hız yok, fizik yok. Sadece oyu görüşü ile olmaz o işler.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu diyorum işte bende. Neyse zaman gosterecek. Keremdeki yunustaki kumaşı herkes görmüştü burda bak. Ama arda da öyle bir kumaş yok bence. İki bilek hareketi ile olmuyo. Neyse...

yunusla kerem'i daha çok seviyorrm tabi neden kıyas yapıyım 17 yaşında bebe derdin ne reis.
ayrıca hamza,efe, emirhan vs kalbimde yeri ayrı ama bu arda'nın saglam topçy oldugnuu deiştirmiyo
Emirhan'a hiç süre vermedi hoca, kadroda da yoktu herhalde son maçlarda. Beğendiğim bir oyuncu.

Ben de genelde orayı kullanıyorum da müsait olamadım şu an, teşekkür ederim. Ellerine, emeğine sağlık.

Arambarri'nin de profili güzel, kısa da olsa ismi bizimle geçtiği gün çok sevinmiştim. Sözleşmesi de bitiyor, kariyeri ne yönde ilerleyecek acaba
ismi çıkanlar arasından gueyeden sonra en iyi 2.isim. izlemedim ama izleyenlerin anlattıklarına göre söylüyorum. bizimkiler bu transfer sezonunda 5m üstü bonservise çok yanaşmayacaklar gibi gözüküyor hayalden öte o yüzden.

Bunu diyorum işte bende. Neyse zaman gosterecek. Keremdeki yunustaki kumaşı herkes görmüştü burda bak. Ama arda da öyle bir kumaş yok bence. İki bilek hareketi ile olmuyo. Neyse...
10 dakika oynatıyorlar Bilerek, onlar da şişirme olduğunu biliyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne diyecekti ki vurduğumun oğlu bize gelmek istemiyor mu diyecekti?

Ya eğer olmadığı kesinse Grillitsch ile yönetimimiz görüştü, anlaşmadı olmadı ancak tek alternatifimiz o değildi. Diğer oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor demek zor mu bu kadar? Tepkileri azaltalım derken insanları daha çok kızdırıp dolduruyorlar, tepkiler ertelense bile sonra başka bir kötü durumda hepten patlıyor insanlar. İletişimi düzgün kursunlar taraftarla bahaneler arkasına saklanmasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt