Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.280
- 4.056
- 428
Burak Elmas Gedson u da mundar etti . Galatasaray gibi takım varken Beşiktaş’ta ne işi vardı adamın . Eminim aklı bizde kalmıştır Gedson un
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi bi Asker oyuncu .bence kallavi bi oyuncu lazım renktaş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Görüştüklerini inkar etmedi ki zaten. Artık hazır oyuncu istiyoruz diyor. Bu saatten sonra yeni bir teklif yapılmayacağını söylüyor kibarca. Zaten gelse bile yükleme yapılamayacak bu saatten sonra. Avusturya kampında iken olsaydı olurdu.Ya eğer olmadığı kesinse Grillitsch ile yönetimimiz görüştü, anlaşmadı olmadı ancak tek alternatifimiz o değildi. Diğer oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor demek zor mu bu kadar? Tepkileri azaltalım derken insanları daha çok kızdırıp dolduruyorlar, tepkiler ertelense bile sonra başka bir kötü durumda hepten patlıyor insanlar. İletişimi düzgün kursunlar taraftarla bahaneler arkasına saklanmasınlar.
Orta sahaya 3 transfer deniliyor ya onu yazdım renktaş 11 değil.Sergioyu harcamışsın hocam
şurdaki bazı isimler yüzünden banlanman lazımali kaan güneren
hakan arslan
furkan soyalp
kerem atakan kesgin
onur ergün
abdulkadir parmak
soner dikmen
umut günes
berkay özcan
@Sergen Zeren
takasla orta sahaya kimi cözelim?
Evet yedege atmissin hocam bence 6 ve 10 alınırOrta sahaya 3 transfer deniliyor ya onu yazdım renktaş 11 değil.
antalyada gokdeniz vardı kanat forvet. onu isterim ben.ali kaan güneren
hakan arslan
furkan soyalp
kerem atakan kesgin
onur ergün
abdulkadir parmak
soner dikmen
umut günes
berkay özcan
@Sergen Zeren
takasla orta sahaya kimi cözelim?
süper ligdeki tüm yerli orta sahalarin listesini cikardimşurdaki bazı isimler yüzünden banlanman lazım
Futbolculuk dışında her hangi bir iş alanında denersek daha fazla katkı alırız.Taylanı yada berkanı da emre akbaba gibi kiralık verip izlemek lazım. Geçen senelerde yerli futbolcu öğütücüsünün elinde heba olmuşlardı. Toparlamaları yüksek olası.Bu sene kalırlarsa dikiş tutmaz psikolojilerindeler.
onu alıp bay'a süre vermeyen klüpten banlanmalıdırantalyada gokdeniz vardı kanat forvet. onu isterim ben.
Abdülkerim nasildi sizce?
Madem öyle düşünüyorsun bende şunu sormak isterim.Kendine bakar azicik fizik yaparsa bambaska seviyeye cikar cidden yetenekli velet yetenekli diye muthis kariyeri olmayabilir ama yetenegi tartisilmaz
O adamlar gelse konusuna girip bunu kim aldı yazar. Böyle de karakterli ve duruş sahibidir.şurdaki bazı isimler yüzünden banlanman lazım
Bence Fatih Terim çok istiyor diye inatlarından almadılar ki Bunda İsitan Gün ün akıl Hocası olduğundan eminimBilerek yaptığını düşünüyorum zaten. Taraftarın çok istediğini biliyordu. Transferi yapmayarak intikam aldı kendince. Yaka paça gönderileceğinin farkındaydı
antalyada gokdeniz vardı kanat forvet. onu isterim ben.
Zaten ilk o yazmisti ilgilendigimizi. Kendisini hatirlatmak istemis deterjanHaluk Yürekli'nin son attığı tweet altına bak ismini söyleyemem![]()