Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya eğer olmadığı kesinse Grillitsch ile yönetimimiz görüştü, anlaşmadı olmadı ancak tek alternatifimiz o değildi. Diğer oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor demek zor mu bu kadar? Tepkileri azaltalım derken insanları daha çok kızdırıp dolduruyorlar, tepkiler ertelense bile sonra başka bir kötü durumda hepten patlıyor insanlar. İletişimi düzgün kursunlar taraftarla bahaneler arkasına saklanmasınlar.
Görüştüklerini inkar etmedi ki zaten. Artık hazır oyuncu istiyoruz diyor. Bu saatten sonra yeni bir teklif yapılmayacağını söylüyor kibarca. Zaten gelse bile yükleme yapılamayacak bu saatten sonra. Avusturya kampında iken olsaydı olurdu.

18 maçın 12 sini CB olarak oynamış Grillitsch. Bir önceki sezon verileri daha belirleyici olur gibi sadece 6 maçta CB olarak oynamış

Taylanı yada berkanı da emre akbaba gibi kiralık verip izlemek lazım. Geçen senelerde yerli futbolcu öğütücüsünün elinde heba olmuşlardı. Toparlamaları yüksek olası.Bu sene kalırlarsa dikiş tutmaz psikolojilerindeler.
Futbolculuk dışında her hangi bir iş alanında denersek daha fazla katkı alırız.

Zira bu ikisinin futbolcu olmadığını anlamamak için futbol cahili olmak lazım aldıranlar utansın

griiliç ve evanderi çok istiyordum ama artık süreç çok uzadığı için soğumaya başladım, bu kadar uzun süren transferlerden bi hayır görmedik şimdiye kadar

Kendine bakar azicik fizik yaparsa bambaska seviyeye cikar cidden yetenekli velet yetenekli diye muthis kariyeri olmayabilir ama yetenegi tartisilmaz
Madem öyle düşünüyorsun bende şunu sormak isterim.
1- Hızli mi
2- Bilekleri cokmu yumuşak
3- Cok rahat adam eksiltebilir mi
4- Ara pasları nasıl
5- Şutları nasil
6- Oyun görüşü nasıl

1- Yavaş
2- Bilekleri bu yavaşlık ile çok iyi olmalı ama değil ki bu zaten olayı bitiren bir sebep.
3- Cok rahat adam eksiltemiyor bir kaç hareketi var sadece ve daha önemlisi verimli kullanamıyo. Yetmez.
4- Fena değil ama yıldız olmak için onu çok geliştirebilir mi soru işareti
5- Şutları yıldız olmak için çok yetersiz. Alex ile kıyasliyolar. Yuh yani. Hagi demiyorum Allah'tan katliam olurdu.
6- Oyun görüşü iyi.

Hangisini geliştircek acaba merak ettim. Bruma yi hatırla. Ronaldo olacak dediler ne oldu. İspanya ya gitti az bişey plase şut atmayı öğrendi orda kaldı.... Söylemek istediğim bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt