- 31 Mayıs 2011
- 8.607
- 6.993
- 473
Emre’ye tasma takıp gezdirmesi
Fenere pipisiyle gol atması..
Çok büyük futbolcuydu çoook
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harroui, Sparta'dan Sassuolo...Gecen sene ismi bizle gecen Hollandada Willem II'de oynayan Fasli oyuncuya noldu bu arada? Aston Villaya mi ne transfer olmustu galiba. Pisman olmusmudur?
İyi sayılır.Abdülkerim nasildi sizce?
Uzumlu kekim kudurtmağa devam ediyor
Burak Elmas Gedson u da mundar etti . Galatasaray gibi takım varken Beşiktaş’ta ne işi vardı adamın . Eminim aklı bizde kalmıştır Gedson un
Artik sergio varTakımda beckham mı var da kerem topun başına geçilince caz cuz ediliyor yav
Emre’ye tasma takıp gezdirmesi
Fenere pipisiyle gol atması..
Çok büyük futbolcuydu çoook
Sami karakoc benim sol yanimdirSami karakoc canimdir
oyle diyorsan oyledir. burda bay gereksiz gömülüyor sonucu çıkıyor o zaman.evet negatif anlamda. son maçlarda rezalet yetenek fukarası bir hal çizdi zaten ligde de çıkış sonrası söndü.
okan hoca işlicek işte bay potansiyeli gökdenizi katlar cebe koyar sonrra cebinde untur
Yaw kardeşim sen tartışmak fikir sunmak nedir bilmiyomusun. Senle aynı fikirde olmak zorunda mı bir insan. Sen argumanini sunarsin karşındaki kendi fikrini söyler. Bunu kaldiracak kadar tahammülün yokmu. Karşındakine fikirlerini dayatmanin doğru olduğunu düşünüyosan girmiyceksin forum ortamlarina. Kabaca yazmak yerine tartışmanın konusu hakkında fikir bildirsin yada insan gibi fikrine saygı duyuyorum ben böyle düşünmüyorum der çekilirsin. Böyle aptalca laf sokmalar sökmez ve işe yaramaz yani. Beğenmiyosan alıntılama bu kadar basit. Hey Allam ya adama güzelce cevap yazıyorum verdiği tepkiye bak...Tamam kardesim arda guler bir balondur coptur mutlu oldun mu ?
bence evetoyle diyorsan oyledir. burda bay gereksiz gömülüyor sonucu çıkıyor o zaman.
Emin ol birçoğumuzun içinde büyük bir yara rdas. Fazla dile getirmek istemiyoruz ama...Gedson olayı içimde yara. Hiçbir transfer böyle rahatsız etmemişti.
Yav yunus kerem diyip duruyosun biri 23 digeri 21 yasinda. Arda dedigin cocuk daha 17yasina yeni girdi. Gecen sezon aldigi surelerde kalitesini gayet belli etti. Camur atmaya gerek yokMüthiş topcu mu. Abi sen ciddimisin. Neyi müthiş söylesene bi yaa? Yunus ve Kerem in yaptığını yapsın önce..
bas git aglamaooo millet yine kristal kureyi cikarmis forumda show yapiyo.