Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet negatif anlamda. son maçlarda rezalet yetenek fukarası bir hal çizdi zaten ligde de çıkış sonrası söndü.

okan hoca işlicek işte bay potansiyeli gökdenizi katlar cebe koyar sonrra cebinde untur
oyle diyorsan oyledir. burda bay gereksiz gömülüyor sonucu çıkıyor o zaman.

Tamam kardesim arda guler bir balondur coptur mutlu oldun mu ?
Yaw kardeşim sen tartışmak fikir sunmak nedir bilmiyomusun. Senle aynı fikirde olmak zorunda mı bir insan. Sen argumanini sunarsin karşındaki kendi fikrini söyler. Bunu kaldiracak kadar tahammülün yokmu. Karşındakine fikirlerini dayatmanin doğru olduğunu düşünüyosan girmiyceksin forum ortamlarina. Kabaca yazmak yerine tartışmanın konusu hakkında fikir bildirsin yada insan gibi fikrine saygı duyuyorum ben böyle düşünmüyorum der çekilirsin. Böyle aptalca laf sokmalar sökmez ve işe yaramaz yani. Beğenmiyosan alıntılama bu kadar basit. Hey Allam ya adama güzelce cevap yazıyorum verdiği tepkiye bak...

Müthiş topcu mu. Abi sen ciddimisin. Neyi müthiş söylesene bi yaa? Yunus ve Kerem in yaptığını yapsın önce..
Yav yunus kerem diyip duruyosun biri 23 digeri 21 yasinda. Arda dedigin cocuk daha 17yasina yeni girdi. Gecen sezon aldigi surelerde kalitesini gayet belli etti. Camur atmaya gerek yok

ooo millet yine kristal kureyi cikarmis forumda show yapiyo.

Ha bir de "çok genç oyuncumuz zaten var, biraz tecrübeli alıcaz" demiş galiba. O da biraz yaşlı birine uzun kontrat vericezin yolunu yapmak muhtemelen. Eğer Kouyate ismi gerçekten geçtiyse, 32 yaşında ve kontratı bitmiş görünüyor, tam 1-2 sene faydalanırız diye 3-4 yıllık fahiş kontrat vermeleri muhtemel adam. Gerçi kontratı bitmesine rağmen Transfermarkt "kulüpsüz" ibaresi koymamış, kontratsız olmasına rağmen hala takımla antremana falan mı çıkıyor bu? Ya da kontrat yeniledi falan da yazmamışlar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt