Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya neyse insanlara laf anlatmaya değmez valla yıldım. Tmm arda güler messidir. Yeniden reankarnasyon ile dünyaya ölmeden gönderildi ve arda günlerin içine girdi. Alın mutlu olun alt kademe maçlarda senin genç oyuncularına çift dalan bir fenerliyi överek. İki sene sonra ana avrak soveceksiniz zaten neyse... Keşke dediğiniz kadar da iyi olsaydı... Bu yavaşlıklada ve orta çapta teknik ile asla bir bok olamayacak. Siz begenin ben ne izlediğimi iyi bilirim

Ya neyse insanlara laf anlatmaya değmez valla yıldım. Tmm arda güler messidir. Yeniden reankarnasyon ile dünyaya ölmeden gönderildi ve arda günlerin içine girdi. Alın mutlu olun alt kademe maçlarda senin genç oyuncularına çift dalan bir fenerliyi överek. Keşke dediğiniz kadar da iyi olsaydı... Bu yavaşlıkla asla bir bok olamayacak. Siz begenin ben ne1658699172823.png izlediğimi iyi bilirim

Dünya yıldızı 6 numaradan Miçöye düştük demek.

Bir tane ortasaha alacaklar onu bile iyi almayı beceremediler
Bize dunya yildizi lazim degil rts. 6nrda is yapacak adam lazim. Mico olur onana olur baran olur. Kim is yapacaksa o olsun. Isimlere takilmayalim. Hoca ne istedigini gayet iyi biliyor. Isi hocaya birakalim derim

Bu arada Dubois bir kere de olsa sağdan içeriye top sürerek presten top çıkarıp oyun kurmuş oldu ve baya olgun atağa dönüştü. 1 kere yapması bir şey ifade etmez tabi ama bunları düzenli yapabilecekse çok iyi, cidden ihtiyacımız var.

Abi filan takıyorsun burda ama biri seninle aynı düşünmedi mi tribe giriyorsun yanlız. Olgunluk böyle birşey değildir. Dalga geçmekte. Yakışmadı bence

Kızmayın ama videolarda Midtsjö bana Cicaldau'yu hatırlattı. Topsuz ne yaptığını pek göremiyoruz tabi ama en azından topla yaptıkları Cicaldau videolarında görülene çok benziyor. Koşu tarzları falan bile yani...

forumda insanlar tanımadığı topçuya direkt cica morutan benzetmesi yapıyor yazıklar olsun ne kadar üzdüyse ...

Yaw kardeşim sen tartışmak fikir sunmak nedir bilmiyomusun. Senle aynı fikirde olmak zorunda mı bir insan. Sen argumanini sunarsin karşındaki kendi fikrini söyler. Bunu kaldiracak kadar tahammülün yokmu. Karşındakine fikirlerini dayatmanin doğru olduğunu düşünüyosan girmiyceksin forum ortamlarina. Kabaca yazmak yerine tartışmanın konusu hakkında fikir bildirsin yada insan gibi fikrine saygı duyuyorum ben böyle düşünmüyorum der çekilirsin. Böyle aptalca laf sokmalar sökmez ve işe yaramaz yani. Beğenmiyosan alıntılama bu kadar basit. Hey Allam ya adama güzelce cevap yazıyorum verdiği tepkiye bak...
10 sayfa elli kisiye ayni argumanlari sundun bizde dinledik biz senle ayni fikirde degiliz sabaha kadar ayni seyleri bozuk plak gibi soylemene luzum varmi ?

Don yazdigin mesajlars bak arda gucsuz celimsiz iki bilek hareketiyle olmaz bunlari kac kere tekrarlamisin brn fikrimi bir kere soyledim cekildim senin yaptigin bizim fikrimizi değiştirmeye çalışmak bu tartisma değil uzgunum en sonda duymak istediklerini yazdim mutlu olmalisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt