Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru %50 mevzusu vardı unutmuşum onu. Yine de bir şekilde çözerdik diye düşünüyorum
Yav orada da acayip işler oldu ahmet denen kan emici aralıkta komik rakamlara biter diyor sonra gidiyoruz cash 15 çekiyorlar. En son 10 milyona düşüyor. Muhtemelen bizimkiler a.bulutla bi ön görüşme yapıp 5-6 civarı alabileceğini düşündüler öyle lanse edip inandırdı sonra gerçekle yüzleştik. Para olmadığı için ve yüksek rakamlar çıktığı için papaz olup çekildik. Ahmet dr göt yangınıyla anında şerefi 2 paralik olan bazılarına koşup plan yaptı.
Eğer bu işi yapmasa gedson işi yine yaza kalabilirdi ve belki de bu aralar 7ye falan düşüp almıştık. Adam sırf kin güderek gedsonu da nasıl doldurdularsa birilerine yamadı çocuğu. Parayı bile kendi vermiş olabilir. Furbolcu beşiktaşin değil ahmetin bile çıkarsa şaşırmam.

Yav yunus kerem diyip duruyosun biri 23 digeri 21 yasinda. Arda dedigin cocuk daha 17yasina yeni girdi. Gecen sezon aldigi surelerde kalitesini gayet belli etti. Camur atmaya gerek yok
Ben beğenmiyorum sebebini de anlattım. Yunus kerem derim tabi. Keremin Erzincan sporda bjk ye karşı oynadığı maçı izle. Kaç yaşındaydı? Noldu yapabilen yapiyomus demekki. Tabikide kerem yunus diycem iki pas atan iki hareket yapan adama burda methiyeler düzüyorlar. Beğenmek zorunda da değilim

Yav orada da acayip işler oldu ahmet denen kan emici aralıkta komik rakamlara biter diyor sonra gidiyoruz cash 15 çekiyorlar. En son 10 milyona düşüyor. Muhtemelen bizimkiler a.bulutla bi ön görüşme yapıp 5-6 civarı alabileceğini düşündüler öyle lanse edip inandırdı sonra gerçekle yüzleştik. Para olmadığı için ve yüksek rakamlar çıktığı için papaz olup çekildik. Ahmet dr göt yangınıyla anında şerefi 2 paralik olan bazılarına koşup plan yaptı.
Eğer bu işi yapmasa gedson işi yine yaza kalabilirdi ve belki de bu aralar 7ye falan düşüp almıştık. Adam sırf kin güderek gedsonu da nasıl doldurdularsa birilerine yamadı çocuğu. Parayı bile kendi vermiş olabilir. Furbolcu beşiktaşin değil ahmetin bile çıkarsa şaşırmam.

Bjkye Gedson olayı yüzünden kinim büyük bunlara yağmurlu havada su yok artık. Dostluk mesajı veren haindir.

Asıl mevzu fatih terim döneminde anlaşılmış hatta kasim ayında anlaşmışlar 1.5 yillik kiralık sonra da opsiyonlu toplamda 8 civarına gelen bir bonservisle 13 ocakda bize gelicekti sonra burak elmas yonetimi kin güderek olan transferi bozuyor. İş en son bjk'ye kadar gidiyor.

Ben beğenmiyorum sebebini de anlattım. Yunus kerem derim tabi. Keremin Erzincan sporda bjk ye karşı oynadığı maçı izle. Kaç yaşındaydı? Noldu yapabilen yapiyomus demekki. Tabikide kerem yunus diycem iki pas atan iki hareket yapan adama burda methiyeler düzüyorlar
Begenmeye bilirsin. Sen begenmiyorsun diye arda kötu topcu olmuyor. Kimseye birsey ispatlamana da gerek yok. Kimseyle karsilatirma yapmanada gerek yok rts

Sen begenmiyorsun ben begeniyorum bukadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt