- 9 Ağustos 2011
- 60.486
- 33.828
- 3.408
Yıllardır Hagi ariyor taraftar ya absurd gelmemesi lazımforumda insanlar tanımadığı topçuya direkt cica morutan benzetmesi yapıyor yazıklar olsun ne kadar üzdüyse ...

GscimbomMobile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıllardır Hagi ariyor taraftar ya absurd gelmemesi lazımforumda insanlar tanımadığı topçuya direkt cica morutan benzetmesi yapıyor yazıklar olsun ne kadar üzdüyse ...
benimde tahminim var öyle ama sonu şampiyonluk olur.okan giderse aile ve saglık problemleri yuzunden gider.Hoca yine demoklesin kılıcı gibi cenaze, yemek vs ben buralardayım mesajları veriyor. Tudor dönemi 2 geliyor diye düşünüyorum. Zorlu ilk 9 hafta sonrası tahminim ortalık yıkılır Terim Terim diye.
Ben o işe net inanmıyorum. Burak başarısız olmayı istemeyecek kadar akıllı herif. Hatta kulübün geçen seneki genç yapılanmasında 1. Derecede parmağı olan kişi kendisi.Asıl mevzu fatih terim döneminde anlaşılmış hatta kasim ayında anlaşmışlar 1.5 yillik kiralık sonra da opsiyonlu toplamda 8 civarına gelen bir bonservisle 13 ocakda bize gelicekti sonra burak elmas yonetimi kin güderek olan transferi bozuyor. İş en son bjk'ye kadar gidiyor.
forumda insanlar tanımadığı topçuya direkt cica morutan benzetmesi yapıyor yazıklar olsun ne kadar üzdüyse ...
Ben bunları herzaman yazabilirim çünkü düşüncelerim böyle. Sen rahatsız oluyorsan engelleme seçeneği var. Alıntılamama seçeneği var. Benim neyi ne kadar yazicagimin yada ne yazmiycagimin kararını verecek insan sen misin? Bak tek kelime diyorum kurallar çerçevesinde istediğimi istediğim kadar yazarım. Terbiyesizce tartiscaksan alintilamayacaksin. İnsan gibi yazicaksan yazarsın. Yanlış bir fikrim varsa düzelmeye çalışmakta senin görevin değil. Pardonda kendini Robin Hood filan mı sandın yoksa? Yani sen herhangi birisin sadece başka bişey değil. Kendini insanlara ders verebilcek seviyede görme derim. Çok komik oluyo. Şimdi alintilamana gerek yok. Fikirlerini yazar geçersin gerisi seni baglamaz.10 sayfa elli kisiye ayni argumanlari sundun bizde dinledik biz senle ayni fikirde degiliz sabaha kadar ayni seyleri bozuk plak gibi soylemene luzum varmi ?
Don yazdigin mesajlars bak arda gucsuz celimsiz iki bilek hareketiyle olmaz bunlari kac kere tekrarlamisin brn fikrimi bir kere soyledim cekildim senin yaptigin bizim fikrimizi değiştirmeye çalışmak bu tartisma değil uzgunum en sonda duymak istediklerini yazdim mutlu olmalisin
sağlık ve aile mevzununu daha fazla dillendirmesen mi artık?benimde tahminim var öyle ama sonu şampiyonluk olur.okan giderse aile ve saglık problemleri yuzunden gider.
ortada olan bişey zatensağlık ve aile mevzununu daha fazla dillendirmesen mi artık?
3-4 maaşı eder3 4 milyona boupendzayi alamazmiymiz acaba kanat 10 no forvet heryerde oynar
Ben taraftarında sıkıldığını düşünüyorum artık terim sorunsalindan. En destekçisi bile mal değilse terim ile yönetimlerin bir şekilde bozulduğunu, süreklilik adına bir başarı gelmediğini, terim e saygı duysalar bile çoğunun çalışmak istemediğini anlamış olmasi gerekiyor.Hoca yine demoklesin kılıcı gibi cenaze, yemek vs ben buralardayım mesajları veriyor. Tudor dönemi 2 geliyor diye düşünüyorum. Zorlu ilk 9 hafta sonrası tahminim ortalık yıkılır Terim Terim diye.
2.5-3 arası bir şey alıyordu orada3-4 maaşı eder
Embolo diye isim mi olur yav.Emre akbaba bu macta oynadigiyla ismi embolo akfather olsaydi biz almak istesek en az 8 10 milyon euroydu.