Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Transferde her gölgede 3-4 alternatifle gidiyoruz. En iyisini getirmek istiyorsunuz. Bazen istediğiniz oyuncuyu getirmek zor olabiliyor"

Okan Buruk: "Aramıza yeni katılan oyuncular olabilir. Başkanımız ve yönetimimiz inanılmaz bir çaba sergiliyor. İnşallah yeni sezona hazır olacağız"

Okan Buruk: "Geldiklerinde bize direkt katkı sağlayacak oyuncular istiyoruz. Takımlarında oynayan, kamp gören ve hazır olan oyuncu istiyoruz. Şu anda şartlarımız böyle."

Okan Buruk: "Kolay değil transfer. Herkese uçağa atla gel diyemiyorsunuz. Kulübü, eşi, çocuğu, ailesi, annesi, babası oluyor. Bir sürü şey var. Denedik. Daha erken bitirmeyi denedik. Yavaş yavaş oyuncular da geliyor. Şu an yaptığımız transferler, direkt katkı sağlayacak isimler"

Okan Buruk: "Mevcut oyuncularımızdan farklı, daha dinamik bir oyuncu. Sadece dinamik ve atlet olması yetmiyor. Topu da iyi kullanan oyuncu istiyoruz. Tabii o zaman 50 milyon euro oluyor. Orada zorlanıyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var."

Okan Buruk: "Saha içi liderlerimiz var ama özellikle orta sahada oyunu yönetebilecek oyuncuya ihtiyacımız var. Bugün, bu maçta zaman zaman eksikliğini gördük. Oyunu yönetecek oyuncu da lazım."

Okan Buruk: "Oyunu yönlendirecek bir orta saha ve 6 numara da bize güç katacak bir oyuncu arıyoruz"

adam net şekilde 6 ve 8 demiş.8 numara oyunu yönlendirmeli dediği herif.ve burda da kalite lazım.

Aradîğımız adam kesinlikle bu opsiyonlu kiralık çok iyi olur,midtsjö denen adam bizi kesmez kaç senedir 6 numara diye bitiyor bu taraftar kalite lazım

Okan Hocaya göre :

...................... Nando................
Dubois.. Nelsson.. Abdul.. Pva
............................6....................
..................10............Sergio....
Yunus............ Sefer........... Kerem

..................................Okan.....................
Omar.............. Luyi? ........ Emin........ Kazımcan
.........................Berkan/Taylan ..............
...........Akbaba/Hamza.......Cica/Kılınç..........
Morutan?.... Transfer/Gomis/Ali.... Transfer

* Luyi ve Morutan için karar aşamasında. Taylan, Ömer, Aytaç falan da gider biyere kiraya

Hoca yine demoklesin kılıcı gibi cenaze, yemek vs ben buralardayım mesajları veriyor. Tudor dönemi 2 geliyor diye düşünüyorum. Zorlu ilk 9 hafta sonrası tahminim ortalık yıkılır Terim Terim diye.
benimde tahminim var öyle ama sonu şampiyonluk olur.okan giderse aile ve saglık problemleri yuzunden gider.

Asıl mevzu fatih terim döneminde anlaşılmış hatta kasim ayında anlaşmışlar 1.5 yillik kiralık sonra da opsiyonlu toplamda 8 civarına gelen bir bonservisle 13 ocakda bize gelicekti sonra burak elmas yonetimi kin güderek olan transferi bozuyor. İş en son bjk'ye kadar gidiyor.
Ben o işe net inanmıyorum. Burak başarısız olmayı istemeyecek kadar akıllı herif. Hatta kulübün geçen seneki genç yapılanmasında 1. Derecede parmağı olan kişi kendisi.
Terim istedi anlaşıldı diye bozacağını düşünmüyorum çünkü o kadar olay üzerine başarısızlıkta terim değil elmas ihraca kadar gidecegini de biliyordu.
O yüzden değil gedson fulya terim bile takıma katkı sağlayacağını gisetse getirirdi.
Başarı için 5 aylık 3 milyon ödemek işine gelirdi keza pulgara da bayagı para ödedik.. Hele terim sonrası taraftarla tek barışabileceği olay gedson olayıydı. Öyle opsiyonlu kiralama imkanı olsaydı ilk o transferi yaptıracağını düşünüyorum.
Sonra florentinoyu 18 milyon opsiyonla gönderen takımın gedson için tamam uzun vadede 8 milyona gel al hatta 1.5 sene de kirala diyeceğini sanmıyorum.
O transfer hikayesinde var bir problem.

10 sayfa elli kisiye ayni argumanlari sundun bizde dinledik biz senle ayni fikirde degiliz sabaha kadar ayni seyleri bozuk plak gibi soylemene luzum varmi ?

Don yazdigin mesajlars bak arda gucsuz celimsiz iki bilek hareketiyle olmaz bunlari kac kere tekrarlamisin brn fikrimi bir kere soyledim cekildim senin yaptigin bizim fikrimizi değiştirmeye çalışmak bu tartisma değil uzgunum en sonda duymak istediklerini yazdim mutlu olmalisin
Ben bunları herzaman yazabilirim çünkü düşüncelerim böyle. Sen rahatsız oluyorsan engelleme seçeneği var. Alıntılamama seçeneği var. Benim neyi ne kadar yazicagimin yada ne yazmiycagimin kararını verecek insan sen misin? Bak tek kelime diyorum kurallar çerçevesinde istediğimi istediğim kadar yazarım. Terbiyesizce tartiscaksan alintilamayacaksin. İnsan gibi yazicaksan yazarsın. Yanlış bir fikrim varsa düzelmeye çalışmakta senin görevin değil. Pardonda kendini Robin Hood filan mı sandın yoksa? Yani sen herhangi birisin sadece başka bişey değil. Kendini insanlara ders verebilcek seviyede görme derim. Çok komik oluyo. Şimdi alintilamana gerek yok. Fikirlerini yazar geçersin gerisi seni baglamaz.

Son düzenleme:
Okan Buruk: "Grillitsch ile görüşmemiz olmuştu ama bizim de soru işaretlerimiz var. Şu anda bir takımla çalışmıyor, direkt takım idmanına başlayabilecek oyuncular üstünde duracağız."

:) açık kapı var.bu iş olur,öncelik olmasa da.

Okan Buruk: "Ön tarafa yönlü oyuncular bakıyoruz hem santrafor hem 2. forvet hem de kenarda oynayabilecek isimlere bakıyoruz. Önde de biraz genişliğe ihtiyacımız var."

embalo,ali akman,mousa kean,kouame bu tanımlamaya uyuyor

Hoca yine demoklesin kılıcı gibi cenaze, yemek vs ben buralardayım mesajları veriyor. Tudor dönemi 2 geliyor diye düşünüyorum. Zorlu ilk 9 hafta sonrası tahminim ortalık yıkılır Terim Terim diye.
Ben taraftarında sıkıldığını düşünüyorum artık terim sorunsalindan. En destekçisi bile mal değilse terim ile yönetimlerin bir şekilde bozulduğunu, süreklilik adına bir başarı gelmediğini, terim e saygı duysalar bile çoğunun çalışmak istemediğini anlamış olmasi gerekiyor.

Bu şartlar altında isterse 9 da 0 çekelim terim terim diyen taraftar da ağır salaktır. Bunu terimi gerçekten çok seven biri olarak söylüyorum..

GscimbomMobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt