Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane 8 1 tane 6 no oynarsak hayır demem

ileri dönük bi 8 numara oliviera ile degismeli oynar mevki olarak ileri geri

gol sıkıntısı cekecegımızıde sanmıyorum kerem yunus sefer oynadıgı sürece

keremın her mac 1 golü olur
aynen reis,kesinlikle bunu düşünüyo hoca.hariti kanada istedi.evander de ofansif 8 olarak dikkat cekiyo

Evander’i bugüne kadar hiç izlemedim. Şöyle böyle oynuyor diyecek halim yok. Övecek veya itin bir tarafına sokacak halimde yok. Amma velakin bu adam kötü olsa bu forumda konuşulduğu kadar mesela geçen sene Marcao ve Muslera gibi en iyi 11’e girebilir miydi.?
hucum istatistikleri çok iyi üstat. pozisyon hazırlamada falan uçmuş herif. işin savunma tarafı ve 2li mücadele kısmında ise arazi gözüküyor. başta konuşulan 8 10m gibi rakamlara asla alınmamalı diyordum ama hem süreç çok gecikti hem de rakamlar aşağı düştü. özelliksiz/düz topçu olmadıkça bizle ismi çıkan herkese tavım şuan

stoper niye alacağız biz. Alacaksak yabancı mı olacak anlamadım bi türlü

Yanlız şunuda belirteyim bizim kadroya en az 5-6 adam net lazım.6 numara ne kadar elzemse forvette o kadar elzem. Tek Seferoviç ile olacak gibi değil. Gomis’i severim ama ölmüş ağlayanı yok. 6 numara 10 numara bir tane daha 8 numara ve hem sağ iç hemde sol iç oynayacak bir adam lazım.

oyunu yönlendiren 3.ortasaha daha çok 8 se,10 numara gelmeyebilir.ki okanda hem forvet,hem 2.forvet hemde kanatlarda oynayan adamlar demiş hucum hattı için.bence 10 numara yalan.

8 ama birazda ofansif oynayan bi adam gelecek
2 os
1 stoper
1 forvet
1 kanat ve 10 no oynayabilen adam geleck diyorlar

2 os'un birisi midtsjo diğeri hocanın bahsettiği saha içinde lider os
kanat/10 direk harit
stoper fikrim yok
forvet plea olabilir, dolberg sanmıyorum

hucum istatistikleri çok iyi üstat. pozisyon hazırlamada falan uçmuş herif. işin savunma tarafı ve 2li mücadele kısmında ise arazi gözüküyor. başta konuşulan 8 10m gibi rakamlara asla alınmamalı diyordum ama hem süreç çok gecikti hem de rakamlar aşağı düştü. özelliksiz/düz topçu olmadıkça bizle ismi çıkan herkese tavım şuan
Sami hiç bilmiyorum oyuncuyu. Ama 10 numara olarak oynayıpta defansif katkı yapan oyuncu varmı bilmiyorum. Kadronda 6-8 oynayan iki oyuncun varsa 10 numarayı hoş görülebilir diğer gereklilikleri eğer yerine getirebiliyorsa. Asist veya gol olarak.

Sami hiç bilmiyorum oyuncuyu. Ama 10 numara olarak oynayıpta defansif katkı yapan oyuncu varmı bilmiyorum. Kadronda 6-8 oynayan iki oyuncun varsa 10 numarayı hoş görülebilir diğer gereklilikleri eğer yerine getirebiliyorsa. Asist veya gol olarak.
tam 10 gibi değil üstat. 50 60 pas yapan 10 numara olur mu bilmiyorum daha çok 8.5 gibi gözüküyor.

2 os
1 stoper
1 forvet
1 kanat ve 10 no oynayabilen adam geleck diyorlar

2 os'un birisi midtsjo diğeri hocanın bahsettiği saha içinde lider os
kanat/10 direk harit
stoper fikrim yok
forvet plea olabilir, dolberg sanmıyorum
midsö ve daha biçok isim cıkacaktır.isimleri ciddiye almıyorum ama okanın söylediklerini baz alırsak bariz bi kaliteden söz ediyo orda yusuf.evander olabilir bu.midsö düşük profil 8 numara için.6 için zaten yetersiz.

3.ortasaha genç bi herifte oalbilir.6 numara ve oliveiraya yedek olarak.10 numarada skorer biri olur o vakit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt