Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.789
- 23.182
- 2.393
Bu adam pasör 8 numara 6 numarada top kazansın diye bir beklenti varsa taraftarda hayal kırıklığı yaratır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam pasör 8 numara 6 numarada top kazansın diye bir beklenti varsa taraftarda hayal kırıklığı yaratır.
O 2 milyonu el altından vermişlerdir Rize’ye Rize kim köpek 2 milyon vercek 6 aylık adamaRize 6 ay onatmak için 2m verdi adama. Şaka değil gerçek. Burada nefret, art niyet varsa Rize başkanı ve ona sponsor olanlardadır. Galatasaray düşmanlığı ile beslenip sistem kurarak ortaklık yapan alçaklardadır.
Duydum lan hoSağol kankam
@Kolpa Kemal Kürek duydun mu lan?
transları karşılamaya gidecek miyiz?Duydum lan ho
Kötü bi adam reis. 10 nodan daha çok düşük profil hücumcu 8 gibi bu herif, fark yaratmaz![]()
Jean-Paul Boëtius - Performans bilgileri 21/22
Güncel performans bilgileri Jean-Paul Boëtius (RKC Waalwijk) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
neyle alakası var bu kardeş torpille mi oynuyorMidso 8 numara,okanin söylediği atletik ortasaha ile alakasi yok.gerci oyunu yonlendiren 8 numarayla da alakasi yok.tirt herif,gelmez insallah
Kanatları yedekleyecek gerekirse 10 no oynayacak tip. İzlemedim bile adı çıktı diye paylaştım.Kötü bi adam reis. 10 nodan daha çok düşük profil hücumcu 8 gibi bu herif, fark yaratmaz
Kötü bi yorumMidso 8 numara,okanin söylediği atletik ortasaha ile alakasi yok.gerci oyunu yonlendiren 8 numarayla da alakasi yok.tirt herif,gelmez insallah
Okanin açıklamalarını gece nöbete koyup konustuyduk.onun soyledigi kalitede degil 8 numara icinneyle alakası var bu kardeş torpille mi oynuyor
babası kaymakamneyle alakası var bu kardeş torpille mi oynuyor
Olabilir,o kadar isimden sonra beğenmem imkansiz.okanin yorumlarina gore konusuyorum.evander vs varken midso düşük profil 8 icinKötü bi yorum
Reis yedek kanat niye alalım. İyisini alıp eldekini yedek yapalımKanatları yedekleyecek gerekirse 10 no oynayacak tip. İzlemedim bile adı çıktı diye paylaştım.
İsmi kötü o yüzdendirneyle alakası var bu kardeş torpille mi oynuyor
evet teknik kısmına gayet uyuyorrOkanin açıklamalarını gece nöbete koyup konustuyduk.onun soyledigi kalitede degil 8 numara icin
Bilemiyorumevet teknik kısmına gayet uyuyorr