Tugay Kaya
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 605
- 491
- 1.353
Şaka gibi dandik Midstjö yü alıp bize sözde gazeteciler üzerinden iyi transfer diye satmaya çalışacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dandik olduğunu pek sanmam.Şaka gibi dandik Midstjö yü alıp bize sözde gazeteciler üzerinden iyi transfer diye satmaya çalışacaklar
Allahtan haluga gore alkmaarin kapisini yeni calacakmisiz.teklif yok henuz.insallah almayiz.gelip direkt katki verecek adam biraz olsun bilindik biri olursa iyi olur.evander de 8 numara zaten.hoca bir 6 ve iki 8le oynayabilirŞaka gibi dandik Midstjö yü alıp bize sözde gazeteciler üzerinden iyi transfer diye satmaya çalışacaklar
tanıyo musun topçuyu ? tanıosan anlat da anlayalımŞaka gibi dandik Midstjö yü alıp bize sözde gazeteciler üzerinden iyi transfer diye satmaya çalışacaklar
29 yasinda,pek kimsenin bilmediği,bir menajer onerisi gibi duruyordandik olduğunu pek sanmam.
Sabahtan beri mail üstüne mail geliyor valla birazdan böyle dalacağım birilerine
Alınırsa verecegim tepkimi,gelir iyi cikarsa da tebrik ederim.ama zaten daha teklif bile yok,ilgi var.bakalimBu Mısto’mudur nedir tam Karagümrük oyucusu gibi duruyor. İsmi zaten ömre bedel.
Kaç maçını izlediniz?Şaka gibi dandik Midstjö yü alıp bize sözde gazeteciler üzerinden iyi transfer diye satmaya çalışacaklar
Organize kötülük.O 2 milyonu el altından vermişlerdir Rize’ye Rize kim köpek 2 milyon vercek 6 aylık adama
Abi midso dedigin herif zaten 8 diye geciyo.bu ortasaha ile duman oluruz. hoca farkli seyler söylüyor.SeferPlan bu gibi ama bilemedim..
Kerem--------------------------Yunus
Harit
Sergio------Midtsjö
PVA----------------------------Leo
Abdül--Nelson
M1
Diğer transferler:
Kadewere, Embalo?, Akman?, Yerli ortasaha? +/-Yerli stoper?
Ali'yi bildilerBu arada ben son olaylardan sonra bu Haluk ve Gökhan’ın bir b*k bileceklerini düşünmüyorum. Haber gelmez artık.