Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.449
- 49.844
- 3.133
Yazarken 7 Dk Geçmiş Knk6 dakikadır kimse yok diye geldim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazarken 7 Dk Geçmiş Knk6 dakikadır kimse yok diye geldim
Kadrosunda balotelli varken nasıl süre bulucak eren?Eren aydin icin en dogru yer adanademirspor.ali yavuz adanademirde direkt 11 olmaz,yedekten girer ilkin ve kupada oynar.ereni sag kanatta oynatabilir montella
Umut degil rts. Gercekci olmak lazim. 6nr 10nr kanatforvet yeterli simdilik. Gomisin durumuna göre forvet de alinir. Yedekleri altyapiyla desteklemek lazim diye dusunuyorumSende mi umudunu kaybettin vay be
Sag kanatta dedim dikkat ettiysenKadrosunda balotelli varken nasıl süre bulucak eren?
Luyindama kararı doğruysa bence hatalı bir karar. Önce o bölgeye stoper bulursun sonra kadro dışı yaparsın. Adamı küstürmenin bu yoklukta ne alemi var anlamadım.Luyindama için üzüldüm. Dün ona çarpıp düşen Kasımpaşalıları izledikçe Boss is back in town diye kafamdan geçirmiştim. Ayrıca, o pozisyonda Muslera hatalı idi yine. Adamcağızın kariyerini bir aspirin, bir Terim bir de Muslera mahvetti.
Kaleciden pasla oyun kurma saçmalığını bırakırsak dediğin gibi de bir 6 no alırsak Luyindama coşacaktır. Ben çok hatalı buldum bu kararı.İyi bir 6 numara gelirse, luyindama bu takımda her türlü oynar.
lyon'un beki daha ucuz
Ozornvapur futbolcu falan degil, menajer torpiliOzornwafor'u bedavaya gönderdik. Çok rahat sol stoper yedeği olurdu. Üçlünün ortasında oynayabilirdi. Yazık oldu.
Bana da yalan gibi geliyor.Ekli dosyayı görüntüle 169925adam luyindama icin daha dun böyle konusmus.kampa almazsa yalan söylemiş gibi bisey olur
Dünkü mac özelinde ve genel bir değerlendirme yaptım
Muslera: uzun toplarda gene çok kötü taca vuruyor topları karşı karşıyada başarılı yan toplar yok kaptan olması büyük hata kaleciden kaptan olmaz
Van anholt : herkes beğeniyor eleştirmiyor dünkü maçta ne ofansta vardı ne defansta ofsayti bozdu bir kere yerinden bile kımıldamadi ikinci yari sağ bek icindengecip orta açtı
gonul isterdiki genclerimizin potansiyelli olanlari, son sezon istikrarli performans gosterenleri, sartlar ne olursa olsun takimda kalmalari gerekir *bakisinda idim transfer donemi baslamasina gunler kala....Eren-Batuhan kiralanır, Emirhan ne olacak acaba?