Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun okan hoca luyindamada var,onu da bi gorelim demişti.bence dogru degil,kampa alinmadigi.herkes okani destekliyo sozde ama söylediklerini zerre önemseyen de yok.ilginc gercekten🙂 ne kadar celiskilisiniz arkadaslar

Luyindama için üzüldüm. Dün ona çarpıp düşen Kasımpaşalıları izledikçe Boss is back in town diye kafamdan geçirmiştim. Ayrıca, o pozisyonda Muslera hatalı idi yine. Adamcağızın kariyerini bir aspirin, bir Terim bir de Muslera mahvetti.
Luyindama kararı doğruysa bence hatalı bir karar. Önce o bölgeye stoper bulursun sonra kadro dışı yaparsın. Adamı küstürmenin bu yoklukta ne alemi var anlamadım.

Lemina + harit ahh ahh

Nando
Dubois nelsson abdulkerim pva
Lemina Oliveira
Yunus harit kerem
Seferovic

Dünkü mac özelinde ve genel bir değerlendirme yaptım
Muslera: uzun toplarda gene çok kötü taca vuruyor topları karşı karşıyada başarılı yan toplar yok kaptan olması büyük hata kaleciden kaptan olmaz
Van anholt : herkes beğeniyor eleştirmiyor dünkü maçta ne ofansta vardı ne defansta ofsayti bozdu bir kere yerinden bile kımıldamadi ikinci yari sağ bek icindengecip orta açtı

Cümleler arası nokta koyarsan okuma kolaylığı açısından iyi olur, renktaş.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Eren-Batuhan kiralanır, Emirhan ne olacak acaba?
gonul isterdiki genclerimizin potansiyelli olanlari, son sezon istikrarli performans gosterenleri, sartlar ne olursa olsun takimda kalmalari gerekir *bakisinda idim transfer donemi baslamasina gunler kala....
malesef kiraya giden bayagi olacak,,,. nacizane cok onde gordugum kafamdaki bir kaci en azindan umarim kalir.

genel gonderi konusunda,
burda kanimca *omer _neden kadro da sorusu da sorulmali...
gonderilenler kisminda denk gelemedim~ veya kacirmis olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt