Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 288
Bunuda seni istemiyorlar deyip kandırmışlardı sanırım.hain bitmiyor içerde.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arena da Evanderrrrrrrr
Bunuda seni istemiyorlar deyip kandırmışlardı sanırım.hain bitmiyor içerde.
İlic ve Keita içimizde açılan en büyük yaralardır
Çıta bu ise, Sergio ve Haris yeter şimdilik. Fazlası, bünyede yetenek zehirlenmesine yol açabilir, aman diyim!Hem evander hem harit gelsin yetenekli futbolcu serpin şu takıma gözümüz kanadı 2 senedir prime feghouli ile belhandadan beri takımda yetenekli topçu yok
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
renktaş senin agzından futbolcu analizi dışında bir şey duyamayacak mıyız?Harit ve Evanderi yetenek olarak kıyaslamak mümkün değil kendi ülkesinden örnek vererek diyeyim Hakim Ziyechten bile yetenekli Harit ama Harit kafadan problemli öyle alem falan da değil adamın birine çarpıp arabayla kacmisligi falan var tam Getto eleman yani.
Evander de bana İstanbul da bir tarafı dağıtacak bir izlenim veriyor ama saha içinde de mutlaka faydalı olur çok abartılı bir özel hayat yasamazsa bunlar tolere edilir.
Birbirinden taban tabana zıt iki 10 numara profili ikisinin de ortak özelliği adam eksiltmeleri birisi bunu aşırı başka bir seviye de yapıyor (Harit) birisi de ortalama düzeyde yapıyor ama onun da şutör özelliği Harite göre çok önde
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu 2.kampa mı ?İki transfer kampa yetilebilir de dedi. İyi yönlere de bakalım
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özelden dm at renktaş muhabbet ederiz benim hayatımın çok kucuk bir bölümü futbol uzerine bakma nöbete geceden geceye bir uğruyorumrenktaş senin agzından futbolcu analizi dışında bir şey duyamayacak mıyız?
yararak oyuncu 2sideEvdander yararak oynayan bi oyuncu mu bilmiyorum,bize hem teknik hemde dinamik delerek topla giden oyuncu lazım.haritte sanki bu var.
ara sıra konu dışına çıkmakta fayda varÖzelden dm at renktaş muhabbet ederiz benim hayatımın çok kucuk bir bölümü futbol uzerine bakma nöbete geceden geceye bir uğruyorum
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi