Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
midtjylland'ın geçen sene penaltılarda paok'a elendiği maçı izleyeyim dedim, takımının kötü oynadıgı bi macta bi seyler yapabilmiş mi Evander diye, maç boyunca bi adam da hırs,inat,kazanma isteği olmaz mı lan arada bi 2-3 güzel pas, korner ve frikikleri kullandı, 120dk'lık maçta bir boka yaramadı. bi de takımının iyi oynadığı maçlara bakacam bakalım. gözüme en çok batan şey, hırs ve hızdan yoksun oluşu. biraz hızlı, inatçı bi eleman olsaydı keşke.

Can Tongonun spaceinde olan var mı? La bunlar böyle ne kadar boş beleş konuşuyor.

Harit+Evander olmaz, ikisini birden aynı anda kullanmak imkansız gibi, bu ikilinin top kayıplarına 5-6 tane Kante koy sahaya dayanmaz. Cajuste'yi zamanında alabilseymişiz keşke, tam bizlik bi 6 numara. 4 maça baktım izlenmez bu Midtjylland. Evander muhtemelen liglerinde estiriyordur lig maçlarını bulamadım ama izleyebildiğim Avrupa maçlarında da 10m euroluk bi topçu havası alamadım. Kötü oyuncu demiyorum da daha iyisi olmalı sanki. İyi bir takımın iyi bir parçası olabilir onun haricinde kurtarıcı bi oyuncu falan zannetmiyorum tabi bi 10-15 maç izlemek lazımda çok sıkıcı bunların oynadığı oyun, sarmadı. Keşke Cajuste'miz olsaymış.

midtjylland'ın geçen sene penaltılarda paok'a elendiği maçı izleyeyim dedim, takımının kötü oynadıgı bi macta bi seyler yapabilmiş mi Evander diye, maç boyunca bi adam da hırs,inat,kazanma isteği olmaz mı lan arada bi 2-3 güzel pas, korner ve frikikleri kullandı, 120dk'lık maçta bir boka yaramadı. bi de takımının iyi oynadığı maçlara bakacam bakalım. gözüme en çok batan şey, hırs ve hızdan yoksun oluşu. biraz hızlı, inatçı bi eleman olsaydı keşke.
Eyvah

Harit sanki daha iyi bir transfer olur ya onun pas kalitesi daha üst düzey üstüne dribbling meziyetleri falan da var. Mental konuya değinmeye gerek yok, bu ülkeye gelecek en düzgün adamda teneke bağlanıp yollanacak kıvama gelebiliyor zaten. Evander'in daha fazla maçını izlemek lazım tabi lig maçlarında şov yaptığına şüphem yok, savunma oyuncuları ve kalecileri çok kötü sanırım o ligin. Rahat rahat takılabiliyor hücum oyuncuları. Bakalım ne olacak, talihsiz maçlarına denk gelmişimdir belki.

biraz furkan koçak paylaşalım.yalnız videoda 2.golü atan abdulsamed solbek mi kullanılır sol açık mı bilemem ama sol tarafta ülkenin en iyisi olmaya aday.teknik kapasitesi ve oyun aklı yüksek,sol ayagı cok iyi,çalım yetenegi var üstüne.belki en erken o cıkar a takıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt