Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.786
- 5.533
- 883
gomis yerine eren aydın oynasa kasımpaşaya sallardı 1 tane
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hariti harlayalım.
ayni gorusteyim (*) .*Harit+Evander olmaz*, *ikisini birden aynı anda kullanmak imkansız gibi*, bu ikilinin top kayıplarına 5-6 tane Kante koy sahaya dayanmaz. Cajuste'yi zamanında alabilseymişiz keşke, tam bizlik bi 6 numara. 4 maça baktım izlenmez bu Midtjylland. Evander muhtemelen liglerinde estiriyordur lig maçlarını bulamadım ama izleyebildiğim Avrupa maçlarında da *10m euroluk bi topçu havası alamadım. Kötü oyuncu demiyorum da daha iyisi olmalı sanki. İyi bir takımın iyi bir parçası olabilir onun haricinde kurtarıcı bi oyuncu falan zannetmiyorum tabi bi 10-15 maç izlemek lazımda çok sıkıcı bunların oynadığı oyun, sarmadı. Keşke Cajuste'miz olsaymış.
alınacak 6 numaraya göre şekil kazanır diğer bölgelerin akıbeti bence de. Yoksa hiçbir anlamı yok şu isimlerin. Evander nasıl desem pek bizim taraftarın beğeneceği bir oyuncu gibi durmuyor burda ki baskı üstüne eklendiği zaman gerçekten onun eksiklerini çok iyi kapatacak bi yapıya sahip olmak lazım. O derece kaliteli bir ekip olabileceğimizi zannetmiyorum o yüzden Evander olsa da olur olmasa da olur diyebilirim hatta Akbaba'yi benden daha fazla sevmeyen yoktur, hiç beğenmiyorum kendisini ama Akbaba formayı kaparsa ondan şaşırmam. Ha çok iyi bir 6 numara alırız, Oliveira ile de uyumlu bir ikili olurlar o zaman Evander'de takımın geri kalanına uyum sağlayarak faydalı bir oyuncu olabilir tabi.ayni gorusteyim (*) .
arti parantez;
cajuste ve onyeka,onyedika. bu uclu ile yan yana ayri donemlerde oynadigi maclari da goz ardi etmemek gerekir. <>bu denklemde evander bolgesel anlamda on alandan cok *hibrid merkez de kullanilmasi onemli done nazarimda.(birden fazla bolge de oynatiliyor) . elimizde sergio varken, kendisini bir tik onde kullanir okan hoca hissiyatindayim. diger ilgili baslikta ucundan deginmis idim. *gencler donemi ozellike *vasco sub17 de gol bolgelerinde bayagi dikkati cekiyormus vascolu bir iki arkadastan ismini duydugumda. + olarak sonrasindaki donem hak verdim de - brezilya u17 *kita sampiyonasindaki performansini izledigimde.ozellikle *uruguay macinda dokturmustu 2 golle.o yil sampiyon olmustu brezilya u17 . gelisimini avrupa da yasamasini ilginc bulmustum, genelde tepe ligler ve kuluplerin altyapi veya u19,21 gibi takimlarina gecis olurdu latin kitadan,,, evander kuzey takimi icin yatirimdi. ordan belki epl yapar veya shaktar bakisini dusunmus olabilir baskanlari.(epl de bi takimin da sahibi keza) .
bu nokta da kendi ozelestirisin de, *seruvenin en basinda evander daha ust bir lig ve kalibresi iyi bir takimda ilk ,ulkesinden cikisi yapsa idi , nasil bir oyuncuya evrilirdi sorusu da sorulabilir *kendi ulkesi taraftarlari ve spor kamuoyu ozelinde. *mevcut evander , takimdan transfer bazli olabilitesi 3 veya 4 oyuncudan biri idi kuzey kulubu ozelinde. biri zaten fransa ,digeri epl yapti,, sirada evander ve onyeka olur kanisindayim. mevcut hocalarini da ayrica begeniyorum.
onceki doneme nazaran bu hoca ile bir tik kompaktlasti oyunu mental yonden kendisi ve de bir iki one cikan oyuncular ozellikle.
*onceki mesajindaki hirs vs konusunu yeni hoca ile duzeltmek icin gayret ediyordu,taraftarlarinin da buna dikkti cektigi yorumlar mevcut.hocayi takdir etme babinda.
*bu arada elbete *o fiyatlar olmamali. *nazarimda *5'in altinda biterse basarili sayarim. dedigim gibi, luks olur elde sergio varken. ha,gelirse de ustte dedigim noktalar da kullanila bilir... daha detayli hep beraber artisi eksisini fikirlere dokeriz olasi salt basliklar altinda.
goreceli elbette. ne fazla hype olmali ne tu ka ka diye dusunuyorum...
gelirse daha detayli arti eksi denkleminde bir kac sey karalariz elbet...
konuya dair, mesajin icin kendi adima tesekkurler .
dipnot genel basliga dair;
cogu kez vurguladim bu tur basliklarda tekrara girecek ; nazarimda, en elzem bolge ve profil : *DM . gerisi luks benim adima.
@Erkan Erdoğan
@Murat Durmaz
selamlar,
Var BEN.alınacak 6 numaraya göre şekil kazanır diğer bölgelerin akıbeti bence de. Yoksa hiçbir anlamı yok şu isimlerin. Evander nasıl desem pek bizim taraftarın beğeneceği bir oyuncu gibi durmuyor burda ki baskı üstüne eklendiği zaman gerçekten onun eksiklerini çok iyi kapatacak bi yapıya sahip olmak lazım. O derece kaliteli bir ekip olabileceğimizi zannetmiyorum o yüzden Evander olsa da olur olmasa da olur diyebilirim hatta Akbaba'yi benden daha fazla sevmeyen yoktur, hiç beğenmiyorum kendisini ama Akbaba formayı kaparsa ondan şaşırmam. Ha çok iyi bir 6 numara alırız, Oliveira ile de uyumlu bir ikili olurlar o zaman Evander'de takımın geri kalanına uyum sağlayarak faydalı bir oyuncu olabilir tabi.
Okan hocanın tercihi şuan sanırım Harit, Marsilya-Schalke cephesinden çıkacak sonucu bekliyoruzdur muhtemelen. Hayırlısı artık
alınacak 6 numaraya göre şekil kazanır diğer bölgelerin akıbeti bence de. Yoksa hiçbir anlamı yok şu isimlerin. Evander nasıl desem pek bizim taraftarın beğeneceği bir oyuncu gibi durmuyor burda ki baskı üstüne eklendiği zaman gerçekten onun eksiklerini çok iyi kapatacak bi yapıya sahip olmak lazım. O derece kaliteli bir ekip olabileceğimizi zannetmiyorum o yüzden Evander olsa da olur olmasa da olur diyebilirim hatta Akbaba'yi benden daha fazla sevmeyen yoktur, hiç beğenmiyorum kendisini ama Akbaba formayı kaparsa ondan şaşırmam. Ha çok iyi bir 6 numara alırız, Oliveira ile de uyumlu bir ikili olurlar o zaman Evander'de takımın geri kalanına uyum sağlayarak faydalı bir oyuncu olabilir tabi.
Okan hocanın tercihi şuan sanırım Harit, Marsilya-Schalke cephesinden çıkacak sonucu bekliyoruzdur muhtemelen. Hayırlısı artık
Arkası dönükken aldığı pas sonrası atacağı şık çalımla tribünlerden "whohoooo" sesi yükselmesine sebep olacak, seyirciler daha hareketi alkışlamaya fırsat bulamadan "vuuuur!!, vuuur!!!" diye bağırmalarını sağlayacak ve seyircilere uyup, o hızla topun ağlara nasıl gittiğini göremeyen seyircilerin, stadı "goooool" sesleri inletmesine sebep olacak yetenekte bir orta saha transferi bekliyorum. Çıtam budur sevgili yönetim.
Hadi bakalım.![]()
Harit neden bu kadar isteniyor anlamıyorum. Skora katkısı yok gibi
Ekli dosyayı görüntüle 170016
aslında gündeme 1-2 isim daha düşse bunları kimse istemez gibi, millet mecburiyetten tercih yapıyor. Gündeme gerçekten farklı isimler çıkmalıHarit neden bu kadar isteniyor anlamıyorum. Skora katkısı yok gibi
Ekli dosyayı görüntüle 170016
Zaman ayırıp, dolu bir içerik nakşettiğin için çok teşekkürler üstat.ayni gorusteyim (*) .
arti parantez;
cajuste ve onyeka,onyedika. bu uclu ile yan yana ayri donemlerde oynadigi maclari da goz ardi etmemek gerekir. <>bu denklemde evander bolgesel anlamda on alandan cok *hibrid merkez de kullanilmasi onemli done nazarimda.(birden fazla bolge de oynatiliyor) . elimizde sergio varken, kendisini bir tik onde kullanir okan hoca hissiyatindayim. diger ilgili baslikta ucundan deginmis idim. *gencler donemi ozellike *vasco sub17 de gol bolgelerinde bayagi dikkati cekiyormus vascolu bir iki arkadastan ismini duydugumda. + olarak sonrasindaki donem hak verdim de - brezilya u17 *kita sampiyonasindaki performansini izledigimde.ozellikle *uruguay macinda dokturmustu 2 golle.o yil sampiyon olmustu brezilya u17 . gelisimini avrupa da yasamasini ilginc bulmustum, genelde tepe ligler ve kuluplerin altyapi veya u19,21 gibi takimlarina gecis olurdu latin kitadan,,, evander kuzey takimi icin yatirimdi. ordan belki epl yapar veya shaktar bakisini dusunmus olabilir baskanlari.(epl de bi takimin da sahibi keza) .
bu nokta da kendi ozelestirisin de, *seruvenin en basinda evander daha ust bir lig ve kalibresi iyi bir takimda ilk ,ulkesinden cikisi yapsa idi , nasil bir oyuncuya evrilirdi sorusu da sorulabilir *kendi ulkesi taraftarlari ve spor kamuoyu ozelinde. *mevcut evander , takimdan transfer bazli olabilitesi 3 veya 4 oyuncudan biri idi kuzey kulubu ozelinde. biri zaten fransa ,digeri epl yapti,, sirada evander ve onyeka olur kanisindayim. mevcut hocalarini da ayrica begeniyorum.
onceki doneme nazaran bu hoca ile bir tik kompaktlasti oyunu mental yonden kendisi ve de bir iki one cikan oyuncular ozellikle.
*onceki mesajindaki hirs vs konusunu yeni hoca ile duzeltmek icin gayret ediyordu,taraftarlarinin da buna dikkti cektigi yorumlar mevcut.hocayi takdir etme babinda.
*bu arada elbete *o fiyatlar olmamali. *nazarimda *5'in altinda biterse basarili sayarim. dedigim gibi, luks olur elde sergio varken. ha,gelirse de ustte dedigim noktalar da kullanila bilir... daha detayli hep beraber artisi eksisini fikirlere dokeriz olasi salt basliklar altinda.
goreceli elbette. ne fazla hype olmali ne tu ka ka diye dusunuyorum...
gelirse daha detayli arti eksi denkleminde bir kac sey karalariz elbet...
konuya dair, mesajin icin kendi adima tesekkurler .
dipnot genel basliga dair;
cogu kez vurguladim bu tur basliklarda tekrara girecek ; nazarimda, en elzem bolge ve profil : *DM . gerisi luks benim adima.
@Erkan Erdoğan
@Murat Durmaz
selamlar,