- 27 Ocak 2010
- 139.109
- 105.375
- 5.648
kolpzat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 aydır 1-2 gün bekleyin diyor sürekli muhabirler. Bekleyecek 10 dakika bile yok orta saha icin. Yönetim aşırı boşladı o konuda.
Harit saflarına geçtiğimi belirtmek isterim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hic istemiyorum ndombeleyi adam paraşütsuz düşüşte böyle adamlardan hayır gelmez çünkü yeniden toparlanayim kafasına girmiyorlar tamamen saliyorlarAda basını haber girmeye devam ediyor; inşallah olumlu sonuçlanır
çok yakın zamanda büyük bi tokat yiyecegiz gibi bunca eleştiri için,umarım yeriz tokadıBunlar Oliveirayi nasıl aldı hayret bu beceriksizlikle
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bize de tam o lazım işteNdombele çok iyide bu adam 6 numara degilki 8 numara hatta 10bile oynadı
Ben razıyım umarım yanilan tokat yiyen biz oluruzçok yakın zamanda büyük bi tokat yiyecegiz gibi bunca eleştiri için,umarım yeriz tokadı
1 aydır 1-2 gün bekleyin diyor sürekli muhabirler. Bekleyecek 10 dakika bile yok orta saha icin. Yönetim aşırı boşladı o konuda.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nevzat geçen sefer de böyle gaza getirmişti. sakin olalım bu seferhadi bakalım,namlunun ucu göründü