- 26 Ocak 2021
- 41.068
- 40.322
- 3.078
Kolpzat'a güvenmeyi bıraktım.nevzat geçen sefer de böyle gaza getirmişti. sakin olalım bu sefer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpzat'a güvenmeyi bıraktım.nevzat geçen sefer de böyle gaza getirmişti. sakin olalım bu sefer
Sıkıntı yok yeriz. Diğer yanağımızı da uzatırız hatta.çok yakın zamanda büyük bi tokat yiyecegiz gibi bunca eleştiri için,umarım yeriz tokadı
Para kısilacak bölge 6 numara olmamalı bence. 1 transfer eksik yap orayı doldur. Herkesin siniri gerildi. Taylan-berkan oynayacak ilk maçtan.Boşladıklarını düşünmüyorum. İlla ki uğraşıyorlardır ama istenilen rakamlara çıkamıyorlar belli ki bu iş uzuyor.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Marcao nun parası?4 5m euro bile peşin paralari yok bunlarin yoksa simdiye coktan birileri gelirdi.Demekki cüzdan olayi traş.
137 !19:05 e kadar teşanüş edeceğiz belli oldu
Diger transferlerde ve maaslarda kullanmişlardir.Marcao nun parası?
0 para o zaman geldi bunlarDiger transferlerde ve maaslarda kullanmişlardir.
emin sakat abi,dediğin gibi.luyindama kampa katılacakmış,nevzat demişben stoper alinacagini sanmiyorum umarim luyindama ve emin bayram da kampa katilirlar
emin bayramin katilmamasina ayria sasirdim sakatliktan dolayi olabilir
topla dönüşlerini yediğim,bu macta iyi oynamış
Hocam don varsa sapkaya ihtiyaç yok, don yoksa şapka lazım. Erken baba olmamak icinKıçımızda don yok şapka mı bakıyoruz?
Edit: yolun düşerse Amsterdam dedikleri köye misafir etmek isterim