- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
abi @Burkay Altındall 6 numaraya agoume ye ne diyosun?gecen keramettin abi de sorduydu nöbette
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş doğru genellikle böyle oluyor ama bir Adam Ajaxa gidince veya bize gelince aynı gelişimi göstermiyor. Biz gelişmekte olan bir adamı ileri bir seviyeye taşıyamıyoruz. Marcao, biraz Bruma, zamanında Illie hatırlıyorum. Onun dışında senin aklına biri geliyorsa söyle... Bunu kabul etmek lazım... Bize hazır Adam lazım. Gelecek oynayacak sakalını alıp gidecek...Evanderi hic mi begenmiyorsun? Adam Ajaxa gidip iyi cikarsa mesajlarini uplarlar.
Senden beterleri varmişVinlaman iyi olur ustat
pideciye sormuş bu seferEvet evanderin berberine sordum son durum evander gelmek istiyormuş menajeri aradım sadece yes dedi.
Küs muyuz sergen?abi @Burkay Altındall 6 numaraya agoume ye ne diyosun?gecen keramettin abi de sorduydu nöbette
İstihbaratın madeni doğru bilgileri verecektir. Burhan beye.pideciye sormuş bu sefer
Hocam yanlış anlamada, her seferinde cezan bittiğinde yazdım. Sefer ve duboise iyi dedim geldiler sen cezaliykenVinlaman iyi olur ustat

Tanımıyorum sergo şimdi sallamayayim hiçabi @Burkay Altındall 6 numaraya agoume ye ne diyosun?gecen keramettin abi de sorduydu nöbette
Kabul.Burhan Can Terzi: "6 numara konusunda Floreintino Luis olabilir."
Ölümü gösterip sıtmaya razı edeceklerBurhan Can Terzi: "6 numara konusunda Floreintino Luis olabilir."
Heee olurBurhan Can Terzi: "6 numara konusunda Florentino Luis olabilir."