Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gizli totemdeyim.küs değilizKüs muyuz sergen?![]()
BilmiyorumSakat değil miydi o?
Kolay bulamazsın kafası çalışan fbliyi. Sindirmişlerdir bunu antudaEkli dosyayı görüntüle 170082
Herkesin derdi başka
Jesus tam evlatci demek yaşlanınca hocalar böyle oluyorEkli dosyayı görüntüle 170082
Herkesin derdi başka
Bizde var mı böyle?Kolay bulamazsın kafası çalışan fbliyi. Sindirmişlerdir bunu antuda
getir 6 ya ugrasma ya.agueme de ne fizik var öyle yalnız,pasları da iyi kanatlara.bacaklar viera gibi uzun
Florentino olabilir ama hiç isim çıkmıyor mu dediBurhan Can ayrıca 6 numara konusunda ciddi bir gizlilik olduğunu söyledi isim çıkmıyormuş
başkanlar seviyesindeyse iş yaşBurhan Can Terzi: "Umut Bozok konusunda tekrardan görüşmeler başladı görüşmeler başkanlar seviyesinde devam ediyor."
Griliş olayından dolayı artık daha temkinli davranılıyor dediFlorentino olabilir ama hiç isim çıkmıyor mu dedi
Bi sen bi ben kaldık be dedemBizde var mı böyle?
Durmuş saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.Bunlar Oliveirayi nasıl aldı hayret bu beceriksizlikle
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gönderecekler zaten,son macın kadrosuna alınmadıBaşka videolara falan da baktım, çok iyiymiş ama alamayız. Bir ihtimal kiralık ama ben Inter yerinde olsam kiralamam, oynatırım bu çocuğu...
Ofis boş mu? Chivas alıp gelem 2 de karı çağırırız.Bi sen bi ben kaldık be dedem