Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakat değilse Thuram'ın oğlunu tercih ederdim, hem santrafor hem kanat oynama özelliği var onun, daha fizikli falan. Ancak Kluivert da fena alternatif değil, bildiğim kadarıyla potansiyeli yüksekti ama şimdiye kadar beklentilerin çok altında kaldı, izlediğimde de çok beğenmemiştim aslında ama bakarsın patlamayı bizde yapar. Denenebilir.
Öbür kanat için de o gelsin. 2 tane topçuyla sezon geçmez.
Geçen dedim yeri gelir maç içi 4-1-4-1 geçiş yaparsın. Çift 10 numara oyunu kerem/yunus ile kurarsın bunlar pas atabilen oyuncular. Kanatlara da akan kanat oldu mu rakip önce açılmaya korkar sonra bu korku hata ile sonuçlanır.

Woooow. Sonunda orta sahamiz geliyor. Midstjö Show´u baslasin. 29 yasinda, 5 yildir Alkmaar gibi süper bir takimda oynamis bir oyuncu. Hollanda liginde bile hic golü yok. Inanilmaz bir transfer. Sampiyonluk hamlesi diyebiliriz.

Ama soran olursa Grillitsch antrenman yapmiyor deriz.

Son düzenleme:
Evet menajeri istanbulda. Yarin misyönun ucus islemleri dusebilir o vakit

Crespo tarzı değil zajc tarzı birini alıyoruz hayırlısı. Defansif birini alaydık iyidi.

Bu arada ben midjoyu hiç izlemedim ama videolarından gördüğüm kadarıyla hırslı ve top dağıtabilen bir isim. Hollanda yaşayan arkadslar daha iyi bilgi verebilir bize

Midtsjö
Carvalho
Harit
Forvet
Ali akman

Ahh ahhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt