Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Midtsjö 17/18 sezonundan beri sezon boyunca en az forma giydiği sezonda bile 38 maçta görev almış arkadaşlar. Bu tarz bir oyuncuya bence ihtiyacımız vardı. Berkan'ın ameleliği zarardan başka bir şeye yol açmıyor malesef. Bence iyi transfer. Midtsjö'yü direkt 11'e alındı diye düşünmemek lazım illa ki daha iyi isim alınacaktır, relax

Samet hocam berkan kesici adam yeri geldiğinde iki kesici oynarsın maçı kilitlersin. Olaya 11 olarak bakma çok tarzda oyuncu olması da sıkıntı olur. Yedek kalmayı istemeyen oyuncu çıkacaktır büyük isimlerde
Aytaç,gider
Atalay,gider zaten varmıydıki
Cicaldo,abartısız söylüyorum futbolcu değil
Taylan,hiç değil
Berkan,topsuz oyunda etkin rotasyon olur
Sergio,ok
Mitso,kapalı kutu baskın biri değil benim ilk izlenimim
Evander,buda brezilyalıymış ama köylü tipi var iddia ediyorum evlerinde koltuk yoktur yer minderinde oturuyolardır bundan topçu olmaz

Bu os ile başarılı olunmaz kısaca

Sergio
Elneny( o tipte biri)
berghuis/talisca/m.pereira
berkan
Hamza
Baran/emirhan
Amiri/mitso/xyz

Böyle yapmalıydık,gittik rotasyonun rotasyonlarını as kadroya koyduk

Midso kötü oyuncu değil ki. Bir adam daha alınacak çünkü orta sahamiz leş. Cica berkan taylan vs. olmaz zaten bu iş. Orda iş yapacak tek alternatif emre akbaba olur gerisi cidden çöp. Yanlız insanlar bu midso yu beğenmiyo. Gayet faydalı oyuncu. Orta sahadaki mücadele yükünü cekebilcek bir oyuncu. Pasları fena değil. Gommeyin adamı. Tam görev oyuncusu.

Önce iyi bir orta saha al sonra yedekleri alırsın. İlk alınacak bölge sona kaldı ve de tatmin etmeyen bir isimle başladılar.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi isimlerin sona kalması normal

buyuk ihtimalle gueye ndombele carvalho yu bekliyorlar...
onun dışında lemina gelirdi zaten

ben guveniyorum yonetime

Midtsjö,Ali Akman bu ikili çok faydalı olacak bence süre bulduklarında. Tabi alırsak

Midstjo tam bize göre bir futbolcu. Adam bir defa Norveçli. Yiğidin harman olduğu yerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt