Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.530
- 20.849
- 2.233
As 11 oyuncusuMiço 11e değildir herhalde dimi? 6 için biri alınacaktır diye düşünüyorum. Miço rotasyon amaçlı alınmıştır dimi biri bana moral versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
As 11 oyuncusuMiço 11e değildir herhalde dimi? 6 için biri alınacaktır diye düşünüyorum. Miço rotasyon amaçlı alınmıştır dimi biri bana moral versin
Linderoth Premier Lig görmus adamdiMidtjö birazda Linderoth gibi sanırım tam bir görev adamı.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocanin sistemine uymuyo o renktas. Adam ya 10 no yada iki forvet oynatmak istiyo Ki bence doğru yapıyo. Dikine futbol ilerde tek bekleyen adamla zor. Bunu başarmak için servet dökmen lazım. Real bu oyunu biraz oynuyo hızlı dikine hücum onda da kimler var zaten belli.
taylançö ve berkançö ile oynadıgı içindir o. yanında iyi adamlar olunca gör sen miçöyu.Miçö top kapmada sezonu 43. Sırada tamamlamış Hollanda Liginde
Grilitsh gelseydi çok iyi oyun kurardık, bu miçöylede topla çıkamayız defanstanTakımın tek başına %50'si idi geriden takım oyun falan kuramıyor gördük Kasımpaşa maçında şişirmeye başladılar öne doğru
Yaw gecen sezon 2000dakikanin ustunde sure almis nasil yedek topcusu oluyor. Transfer muhabbetine oynatmiyorlar muhtemelen.
Bu arada yine yanlis bilgi vermissin sonradan oyuna girmis.
Ekli dosyayı görüntüle 170165
Renkdaş hollanda 5.liği sandığın kadar yüksek bir başarı değil yalnız. Zaten birkaç tane elle tutulur takımları varYedek değil ama sonuçta Az alkmar çok küçümseme hollanda 5.si adamlar
Bu maçı tek devre izledim. Bizim elediğimiz Randers ile oynuyorlar. İlk yarı 1-2 bitiyor. Maç 2-2.
![]()
Randers FC vs. AZ
Watch the 2021-2022 Randers FC vs. AZ Conference League Group stage, matchday 1 full match held at Randers Stadion (Randers) on Footballiawww.footballia.net
4-2-3-1'in orta 2'lisinde topu kullanan, oyunu yönlendiren rolde oynuyor.
-Ayağı iyi.
-Pasları iyi. Genelde dikine oynuyor ve ara boşlukları görebiliyor.
-Oyun konsantrasyonu çok yüksek. Kaptan misali yönlendiriyor takımı.
-Baskı altında tedirgin değil.
-Çevik değil.
-Dripling yapabiliyor. Topla kat edip takımını rakip sahaya yerleştirdiği anlar oldu.
Takımı kompakt bir oyun oynadığından orta sahalarında bizdeki gibi derin boşluklar olmadı. Bu konuda zaafı olabilir gibi geldi.
Daha çok izlemek lazım ancak anlık tespitle orta sahadaki tıkanıklığı çözer ama kalite katmaz gibi geldi bana.
Bir kaç sekans;
Kolay gelsin ustatE baboş yedek dedik inanmadın
maçın son 15 dakikasını kaçırmıştım evet pardon bu arada
yav reis allah aşkına baros nere miçö nere?Baros gelmeden önce 75 maçta 14 golü vardı "bu mu lan golcümüz" demiştik, sonuçta ağzımızın payını almıştık inşallah midtsjo'de de aynı olur.