Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde işin kötü tarafı adamı beğenmiyoruz falan ama onu bile hala alamadık yani

Geçen senelerde bizim takım için top kapmak önemliydi, çünkü top bizde kalmıyorduki kullanabilen yoktu. Şimdi top bizde kalsın kullanmasını bilsinler yeter. 80 tane yana geriye pas yapıp sonuç olarak kalecimizde biten ataklarımız vardı. 3-5 pas yap tehlike yarat. Topun peşinde koşan takım olmicaz, koşturan takım olcaz bunu utuymayalım.

Bu maçı tek devre izledim. Bizim elediğimiz Randers ile oynuyorlar. İlk yarı 1-2 bitiyor. Maç 2-2.

4-2-3-1'in orta 2'lisinde topu kullanan, oyunu yönlendiren rolde oynuyor.

-Ayağı iyi.
-Pasları iyi. Genelde dikine oynuyor ve ara boşlukları görebiliyor.
-Oyun konsantrasyonu çok yüksek. Kaptan misali yönlendiriyor takımı.
-Baskı altında tedirgin değil.
-Çevik değil.
-Dripling yapabiliyor. Topla kat edip takımını rakip sahaya yerleştirdiği anlar oldu.

Takımı kompakt bir oyun oynadığından orta sahalarında bizdeki gibi derin boşluklar olmadı. Bu konuda zaafı olabilir gibi geldi.

Daha çok izlemek lazım ancak anlık tespitle orta sahadaki tıkanıklığı çözer ama kalite katmaz gibi geldi bana.

Bir kaç sekans;

Hocanin sistemine uymuyo o renktas. Adam ya 10 no yada iki forvet oynatmak istiyo Ki bence doğru yapıyo. Dikine futbol ilerde tek bekleyen adamla zor. Bunu başarmak için servet dökmen lazım. Real bu oyunu biraz oynuyo hızlı dikine hücum onda da kimler var zaten belli.

Sergio varken birde temposuz ağır bir 10 no alınırsa gelecek 6 numarada kurtaramaz bizi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçı tek devre izledim. Bizim elediğimiz Randers ile oynuyorlar. İlk yarı 1-2 bitiyor. Maç 2-2.

4-2-3-1'in orta 2'lisinde topu kullanan, oyunu yönlendiren rolde oynuyor.

-Ayağı iyi.
-Pasları iyi. Genelde dikine oynuyor ve ara boşlukları görebiliyor.
-Oyun konsantrasyonu çok yüksek. Kaptan misali yönlendiriyor takımı.
-Baskı altında tedirgin değil.
-Çevik değil.
-Dripling yapabiliyor. Topla kat edip takımını rakip sahaya yerleştirdiği anlar oldu.

Takımı kompakt bir oyun oynadığından orta sahalarında bizdeki gibi derin boşluklar olmadı. Bu konuda zaafı olabilir gibi geldi.

Daha çok izlemek lazım ancak anlık tespitle orta sahadaki tıkanıklığı çözer ama kalite katmaz gibi geldi bana.

Bir kaç sekans;

kalite katmayacak adamın bizde ne işi var bi,yedek için bile olsa

Alkmaar fena takım değil. Miçö ise diğer büyüklerin radarına girmemiş. Eski Alkmaar hocası Feyenoorda götürmedi ucuz topçu olmasına rağmen. İstatistikleride pek göze batmıyor. Aradığımız adam değil kanımca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt