Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazik böyle düz futbolcular alicagima akmanlari oynatirim daha iyi olmazmi

olmaz üstad. taraftar 1-2 hafta alkışlar sonra mırıldanmaya başlar GS'yi liseli çocuklara mı emanet ettiniz diye, sonra ne sülalesi kalır ne oynadığı topu. çocuklara da yazık olur

Renktaş Hollanda’da tutunamayan Dervişoğlu senin liginde gözü kapalı her takımda oynayabilecek seviyede.

İyi lig değil ama bizden baya iyi

Baya iyi değil yalnız, iyi bile değil. Ajax ve PSV olmasa yarı profesyonel bir lig bariz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IMG_1380.webp

Bu maçta oynamış reis hiç hatırlayamadım yav.

astor yorumlarda boşa gitti.iki meral de yanılacak.adanademirspor bir sürpriz yapar bu sene

Yav ibra 40yasinda sakat haliyle 1yillik uzattilar. 37lik ronaldo yakinda imzalar bir takimla, onlar duyna yildizi dersen ligimizden örnek verelim 39luk atiba 37 yasina kadar dökturdu turkiyede. 32-33luk josefe agzimizin suyu akiyor

Demem o ki artik futbolda yaş olayi kalmadi pek. Ha satis yapamayiz diyorsan anlarim da 29 yasinda 3senelik imzalayip 3 sene katki yapsa gene yeter. Zaten elimizde yeterince genc topcu var

Ben fazlasını yazayım istersen Atiba bedava Josef bedava Canini bedava Nwakaeme 1.2 milyon
Al sana benzer transferler ve hepsi tuttu kaçına 3 milyon bonservis ödenmiş ?

ben bi çay koyayım

Direk negatif olmamak lazım tabi ama oyuncu profil olarak gayet standart ortalama bir topçu çıkma ihtimali yüksek değil dersek de yalan olur. Daha net ve takımın en iyilerinden biri olmalı 6 numara transferi bence çünkü en kilit bölge
Umarım en iyisi gelir ne diyim,hoca avrupa yok getirmekte zorlanıyoruz dedi büyük oyuncu bunuda unutmayalım.

Oyuncuyu tanımıyorum, defansif istatistikleri pek iç açıcı değil. Top kapma yüzdesi düşük, ikili mücadelelerde 50% kazanabilmiş, hava topları 40%. Yedeğe yetermi bilmem ama önceliğimiz olmamalı. Az ile son senesine giriyor, uzatmayacağını belirtmiş yani transferin son günleride alırsın istersen
söylediklerin herseyi acıklıyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt