- 12 Temmuz 2022
- 1.951
- 1.032
- 528
Casperdau > Veiga
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hattrick yaptigi mac. Son gol leziz. Hizi fena degilmis herifin.
Biz ona iletişim faciası değilde yalan atma becerisi diyoruz Renktaş.Secim surecini binbir ayak oyunuyla erteletip
Gecmisteki skandallari unutan taraftara secimdeki rakiplerini culsuz kendilerini ise parali ve bu parayi harcamaya hazir gibi lanse eden
Bu surecte cuzdan sallayan, en iyileri gelecek, para harcanacak, kasa kolayligi saglanacak, 40m butce gibi seylerle gundemi mesgul eden
Secimi kazandiktan sonra bunu tasdik edip ozellikle 6 ve 10 numara bolgelerine en iyi oyuncularin bakildigi ve bunun icin paraya kiyilacagini acikca beyan eden
Transferin ilk gunleri gundemi Gueye ve Joao Pedro gibi isimlerle mesgul eden
Her cikan isim olmadikca daha iyisinin gelecegi havasini olusturmaktan cekinmeyen
Sonunda takima Midtsjo ve Evander ismini katan yonetim
Bir iletisim faciasina imza atmistir.
hobaaa. veiga duyumu getirdim.
7m vermişiz oyuncu bize gelmek istiyor ama kulubu 10m istiyormuş.
bu herif pedro transferini dış basında ilk yazanlardan birisiydi. toplantıyı falan ilk yazmıştı. dazn italya muhabiri
Hani bana?Veiga gelirse sana rakı sofrası Sami
senin için birinin gelmesini bekleyeyim tatlım? Ne zaman istersenHani bana?
Barış savaş münafığı yine çatır çatır çatlayacaksenin için birinin gelmesini bekleyeyim tatlım? Ne zaman istersen
Taylan gibisi bir daha gelmez dünyaya tezinden yola çıkarak en kötü top dağıtımını yapar diyorum ama içime sinmiyorVegia haberleri yokken forumda konuşulmaya başlandığında övülüyordu baya. Bize gelmesi söz konusu olup haberler ayyuka çıkmış, bu kez sövüldüğünü görüyorum.
Mitsö de öyle. Haberler ciddileşince adam Norveçli Taylan olmuş.
Algıda seçicilik galiba
@Barış Savaş anma şunun adını damlar şimdi:Barış savaş münafığı yine çatır çatır çatlayacak