Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu arkadaş 10 numara için deli gibi yardıran eleman isteği nereden çıktı şimdi. Benim nezdinde 10 numara tabiri maç alacak vede kilit açacak oyuncudur. Rakiple bogusmasini isteyenler için hayallerine berkan 10 nolu forma ile duslemelerini tavsiye ederim. Brazilyali iki çıkan kişi içinse ezbere yorum yapmak doğru olmaz. Her teknik adamın oyunculara verdiği görev ve sorumluluk farklı olabilir. Biz 20-30luk oyuncu alacak çapta değiliz. Gelecek 10 numara hakiki mevkisi olması şartı ile, öyle kanat oynar 10 no oynar tarzı oyuncuda olmamalı. Safkan ve kreatif ise kesinlikle ligimizde iş yapacaktır

Hattrick yaptigi mac. Son gol leziz. Hizi fena degilmis herifin.

Umarım kötü oynadığı bir karşılaşma özetidir.3 gole aldanılmasın bence. İlk adını duyduğumda heyecanlanmıştım skill videoları nedeni ile ama bu özet hali normali ise; çalım atamıyor,paslarının neredeyse hiç birini geçiremedi ve çok aşırı hantal. Hatta top kontrolünde bile sıkıntılar yaşamış. Ne yalan söyleyeyim,hiç haz etmem ama bizdeki Belhanda özette izlediğim adamı top diye oynar. O paralar etmez bu hali.

Secim surecini binbir ayak oyunuyla erteletip

Gecmisteki skandallari unutan taraftara secimdeki rakiplerini culsuz kendilerini ise parali ve bu parayi harcamaya hazir gibi lanse eden

Bu surecte cuzdan sallayan, en iyileri gelecek, para harcanacak, kasa kolayligi saglanacak, 40m butce gibi seylerle gundemi mesgul eden

Secimi kazandiktan sonra bunu tasdik edip ozellikle 6 ve 10 numara bolgelerine en iyi oyuncularin bakildigi ve bunun icin paraya kiyilacagini acikca beyan eden

Transferin ilk gunleri gundemi Gueye ve Joao Pedro gibi isimlerle mesgul eden

Her cikan isim olmadikca daha iyisinin gelecegi havasini olusturmaktan cekinmeyen

Sonunda takima Midtsjo ve Evander ismini katan yonetim

Bir iletisim faciasina imza atmistir.
Biz ona iletişim faciası değilde yalan atma becerisi diyoruz Renktaş.

Aynı şey gibi Riva+florya'ya dan her sene kaç yüz milyon dolar gelecek diye sinevizyon gösterimi yapıp her iki arsayı da toplamda 350 milyon liraya kirdirip genel kurulu ve taraftarı enayi yerine koymak gibi.

hobaaa. veiga duyumu getirdim.

7m vermişiz oyuncu bize gelmek istiyor ama kulubu 10m istiyormuş.

bu herif pedro transferini dış basında ilk yazanlardan birisiydi. toplantıyı falan ilk yazmıştı. dazn italya muhabiri

Veiga gelirse sana rakı sofrası Sami

veiga olayı bana kolpa geliyor, menajeri monzadan fazla para koparmak için yaptırıyor haberi sanki

Midtjsjö kardeşimiz Berkan kardeşimizin paralel evrende Berkjsö ismi alması sonucuyla yapabileceği piyasayı, bu evrende yapmış bir kardeşimiz gibi duruyor. Paralel evrendeki Türk pasaportlu Miço kardeşimize haksızlık yapıldığına emin gibiyim.

Bu Mico'nun yabancı Taylan olduğu öngörüsü nereden çıktı?

Birkaç maçını izleyen var mı?

Vegia haberleri yokken forumda konuşulmaya başlandığında övülüyordu baya. Bize gelmesi söz konusu olup haberler ayyuka çıkmış, bu kez sövüldüğünü görüyorum.

Mitsö de öyle. Haberler ciddileşince adam Norveçli Taylan olmuş.

Algıda seçicilik galiba
Taylan gibisi bir daha gelmez dünyaya tezinden yola çıkarak en kötü top dağıtımını yapar diyorum ama içime sinmiyor

Cumhuriyetimizin 100. yılında Şanpiyonluk çok anlamlı olur...

10 numarayı bilmem ama 6 numaraya tartışmasız biri gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt