- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Aynı civara 6 gibi hatırlıyorum hocamcica ne kadara gelmişti?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı civara 6 gibi hatırlıyorum hocamcica ne kadara gelmişti?
Profesyonel Futbolcu Alexandru Cicaldau'nun transferi konusunda Kulübü U Craivo 1948 Club Sportiv S.A. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne üç yıl içinde 6.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği Futbolcunun tek taraflı serbest kalma bedeli 25.000.000 Euro olarak belirlenmiştir.cica ne kadara gelmişti?
2.olduğumuz sene o ligin 2.sinden iki maçta kaç gol yedik nasıl vasat alt lig yavHocam.mico vasat alt lig oyuncusu![]()
wcde izlediğim her skills videosu keyif veriyor etkileniyorumben sabah wc sinde skills videosu izleyip etkilenmiştim hala aynı konumdayım
Belhanda vol 2#10Evander
Hazırla kendini musp
12 değil 15 milyon + %10 kardan pay. Min Jae 'de Ali Koç'un tatlı Napoli hikayesi. Her sene bi tane gönderirler oraya limit açmak için.Yere göğe sigdiramadigimiz Marcao 12 milyon 1 sene oynayan Kim Min Jae 20 milyon transfer isini beceremiyoruz net.
Profesyonel Futbolcu Alexandru Cicaldau'nun transferi konusunda Kulübü U Craivo 1948 Club Sportiv S.A. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne üç yıl içinde 6.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği Futbolcunun tek taraflı serbest kalma bedeli 25.000.000 Euro olarak belirlenmiştir.Aynı civara 6 gibi hatırlıyorum hocam
Teşekkür ederim. Aynı paraya gelecek sanırım evander.Profesyonel Futbolcu Alexandru Cicaldau'nun transferi konusunda Kulübü U Craivo 1948 Club Sportiv S.A. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne üç yıl içinde 6.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği Futbolcunun tek taraflı serbest kalma bedeli 25.000.000 Euro olarak belirlenmiştir.
aaa ayyyyyyyyyyyyyyyyy musapBelhanda vol 2

Bari İtalya'ya kiralayalım Morutan'ıPisa(Serie B), Morutan'ı istiyormuş. Hafta sonu görüşme olacakmış. Kiralık
Avrupada oynayacak sivas. Rızayı kimse sevmiyor ama avrupa önemli detay.Bari İtalya'ya kiralayalım Morutan'ı
Sivas nedir yahu
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi