Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cica ne kadara gelmişti?
Profesyonel Futbolcu Alexandru Cicaldau'nun transferi konusunda Kulübü U Craivo 1948 Club Sportiv S.A. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne üç yıl içinde 6.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği Futbolcunun tek taraflı serbest kalma bedeli 25.000.000 Euro olarak belirlenmiştir.

Yere göğe sigdiramadigimiz Marcao 12 milyon 1 sene oynayan Kim Min Jae 20 milyon transfer isini beceremiyoruz net.
12 değil 15 milyon + %10 kardan pay. Min Jae 'de Ali Koç'un tatlı Napoli hikayesi. Her sene bi tane gönderirler oraya limit açmak için.

Aynı civara 6 gibi hatırlıyorum hocam
Profesyonel Futbolcu Alexandru Cicaldau'nun transferi konusunda Kulübü U Craivo 1948 Club Sportiv S.A. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne üç yıl içinde 6.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği Futbolcunun tek taraflı serbest kalma bedeli 25.000.000 Euro olarak belirlenmiştir.

Futbolcuyla 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 5 yıllığına anlaşma sağlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Buldum üstadım teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Aynı paraya gelecek sanırım evander.

fb den yine güzel bir transfer şikesi.
Kim dediğin adam maksimum 7-8 eder. Ne başarısı var, avrupa da leşti. Bir de antudakiler luganodan iyi filan diyorlar, ağzımla gülemedim.
Elif transferindeki gibi yine ayarlamış ali koç.

FYqd7GwWIAcCSyY

Gerard Kanunları! :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt