Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vargas denayer ali akman iki de 6 numara alın tamam 10 numara almazsanız da olur

Mitsö'nün maliyetleri o dediğin şekilde olmamalı ederi 2-3 bonservis, 800-900 bin civarı maaş. Mitsö'nün faydalı bir oyuncu olduğunu düşünsem bile bu maliyetlerin üstü yanlış olur, sonuçta 1 yıl kalmış sözleşmesine oyuncuda orada taş çatlasa 500 bin kazanıyordur.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3m'den az bonservise bitmesi imkansiz ben 3m garanti bonuslarla 4m civarina bitecegini dusunuyorum. Maas olarak da hicbir kariyer sonuna gelmis yabanci topcu Galatasaray'a 1.5m'nin altinda maas icin gelmez. En en en iyi ihtimal 1.3m falan alir

muhtemelen 3e 5e bakmadan satarlar, direkt çökelim

Evander'in topla ilişkisi falan filan eyvallah ama son sezondan 2 tane full maçını izledim. Biraz Belhanda gibi 5 driplingden 2-3 başarılı oluyor. Risk alan ve dikine oynayan bir oyuncu olduğu için tehlikeli yerlerde top kaptırabiliyor.

Bayıldığım tek özelliği var biraz tahmin edilemez bir oyuncu ve özellikle savunmayı eksik yakaladığında ters taraflara hiç gerilmeden çok hızlı karar verip orta sayılacak yükseklikten direkt asistlik paslar atıyor. Ön taraftaki Sefer ve Kerem ile uyum sağlarsa acayip can yakar.

Harit yerine ben Evander'i tercih ederim. En azından net aksiyon alanında son kararları daha doğru veriyor. Harit daha yetenekli olabilir ama Bruma gibi öyle son pası veya final şutunu atamıyor o yüzden zaten ön görülen potansiyeline ulaşamadı.

Şu an adı geçen güncel oyuncuların (Miço falan filan) Cicaldau veya Berkan'dan hiç bir farkı olmaması beni derinden üzüyor.

Gueye, Florian Grillitsch, Calvalho'dan nerelere düştük :red:
Miço Berkan gibi mücadeleci Cico gibi teknik. İkisinin karışımı gimin bişe işte.

Millet burun kıvırmaya devam ededursun; bu analize göre daha bi ısındım ben. Rakip sahada top kazanan oyuncumuz yok yav. En önemli özelliklerinden biri buymuş. Ayrıca dribbling ile yanındakilere alan açıyor diyor. Faideli bir profil olarak gözükmekte.

Top kazanmada lig 43.suymus midsö puhahah🤣

Yunus ve Kerem defansı sallamadığı sürece Gueye de gelse boşluk verir takım. Onlara bu anlamda özgürlük alanı açmak adına kompakt bir oyun oynamak için ofansif orta sahadan vazgeçip 3 8'li oyuna dönecek Okan. (Olursa) Midtsjö transferi buna işaret.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt