Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
kanka yangel herrera ne alemde? ben o adamı isterim mesela 6ya veya benjamin andre de olur ya da renato tapia kaça bırakırlar acabaSefer Plea
Kerem andre sergio yunus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanka yangel herrera ne alemde? ben o adamı isterim mesela 6ya veya benjamin andre de olur ya da renato tapia kaça bırakırlar acabaSefer Plea
Kerem andre sergio yunus
Avrupada oynayacak sivas. Rızayı kimse sevmiyor ama avrupa önemli detay.
6 maç grupta oynayacak. Avrupa olmadan ne kulüp para kazanabilir ne de futbolcular değer kazanabilir.Şu Avrupa’da oynayacak lafını hiç sevmiyorum. Sanki Şampiyonlar liginde mücadele ediyorlar. 2 maç sonra zaten elenirler.
3m'den az bonservise bitmesi imkansiz ben 3m garanti bonuslarla 4m civarina bitecegini dusunuyorum. Maas olarak da hicbir kariyer sonuna gelmis yabanci topcu Galatasaray'a 1.5m'nin altinda maas icin gelmez. En en en iyi ihtimal 1.3m falan alirMitsö'nün maliyetleri o dediğin şekilde olmamalı ederi 2-3 bonservis, 800-900 bin civarı maaş. Mitsö'nün faydalı bir oyuncu olduğunu düşünsem bile bu maliyetlerin üstü yanlış olur, sonuçta 1 yıl kalmış sözleşmesine oyuncuda orada taş çatlasa 500 bin kazanıyordur.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6 maç grupta oynayacak. Avrupa olmadan ne kulüp para kazanabilir ne de futbolcular değer kazanabilir.
Aradığım yorum...Totalde ~10m bonservis ~2.5-3m maas yukune Midtsjo-Evander paketi oyle mi
Bu paraya keske bir adam alsalardi ama tek basina mac alabilecek biri gelseydi

Miço Berkan gibi mücadeleci Cico gibi teknik. İkisinin karışımı gimin bişe işte.Şu an adı geçen güncel oyuncuların (Miço falan filan) Cicaldau veya Berkan'dan hiç bir farkı olmaması beni derinden üzüyor.
Gueye, Florian Grillitsch, Calvalho'dan nerelere düştük![]()
mantıklı düşünen insanın hali başka oluyoTotalde ~10m bonservis ~2.5-3m maas yukune Midtsjo-Evander paketi oyle mi
Bu paraya keske bir adam alsalardi ama tek basina mac alabilecek biri gelseydi
Millet burun kıvırmaya devam ededursun; bu analize göre daha bi ısındım ben. Rakip sahada top kazanan oyuncumuz yok yav. En önemli özelliklerinden biri buymuş. Ayrıca dribbling ile yanındakilere alan açıyor diyor. Faideli bir profil olarak gözükmekte.
Bir de Hollanda ligi. Topu alan dikine oynayıp kaleye gidiyor ona rağmenTop kazanmada lig 43.suymus midsö puhahah![]()