Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki orta saha alternatiflerimiz bitti ki bu noktaya geldik.

Sahada görmeden bir şey diyemeyiz.

Ferguson dönemi United’da şu an oynayandan görece no name bir çok isim vardı ama takım olabilmişlerdi
.
Biraz da bu iş teknik kadroda bitiyor.

Umarım çalışmalar devam ediyordur da gizlilik içindedir. İlk haftaya sinerji olmadan girersek sorun büyük
Bi halt olacagi yok gibi.okanin soyledikleriyle 0 alaka midsoler falan cikiyo isim olarak.Bi de bu herifi onca kötü istatistigine ragmen iyi olduguna inandirmaya çalışanlar var.hangisi daha berbat bi durum bilemiyorum

Dursun Özbek: "Tüm Galatasaraylıların gurur duyduğu bir takım seyredeceğiz. Sabretmenizi istiyorum. Transferleri uygun fiyata yapmak isteyince, gecikmeler oluyor."

Plfff

marcao - kim min jae tandemini koy juventusa sırıtmaz. ikisi de muazzam oyuncular bence.

birbirlerinin defolarını direk kapatıyorlar.

alternatifli kadro oluşturmak gerekirken sidik zoruyla bir oyuncu için bin takla atıyoruz...

Eylüle mi kaldı transferler cüzdan başkan?
Sen Galatasaray'ın bu kadar arazisi olmasa gelir miydin başkan?
Erden Timur'a yazık oluyor. Bir de Mehmet Özbek ve Cenk Ergün ile uğraşıyor adam.

Kuzeyli adamdan zarar gelmez siz micoyu değildi Arap çöpü harit kazığı girerse sezon içinde edeceğiniz küfürleri düşünün,buralar epey senlenir o Faslı karaktersiz gelirse

Muslera
Dubois Nelsson Abdulkerim PvA
Oliveira Midtsjo Evander
Yunus Seferovic Kerem

Turkiye Kupasi'ni alip ligde ilk 6'ya girsek ya da Turkiye Kupasi'ni almadan ucuncu olsak ben basari sayarim bu kadroyla

Demek istedigim hedef seneye Avrupa'da olmak olmali fazlasi hayalcilik olur. Bu arada as kadro bu olacaksa Cicaldau, Morutan vs. gitmesin kesebilirler buradakileri. Ozellikle Akbaba 5 haftaya ilk on bir oyuncusu olur.

Trabzonspor Tavernier'ın durumunu sormuş, düşünmeden reddetmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt